Inschrijfformulier
PK Sport Bosdijkloop 18 februari 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom bij de inschrijving voor de 44e editie van de PK Sport Bosdijkloop in Vinkeveen op zondag 18 februari 2024.

U kunt inschrijven voor de 21,1 km (deelname vanaf 16 jaar), 10 km, 5 km, of 1 km Kids Run (voor de jeugd tot en met 12 jaar). Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Inschrijven voor de 10 km en de halve marathon kost € 8 en voor de 5 km € 6. Deelname aan de Kids Run is gratis! De betaling van het inschrijfgeld vindt uitsluitend plaats middels het iDEAL betaalsysteem. U kunt voorinschrijven tot en met donderdag 15 februari 2024. Voor het inschrijven op de dag zelf, in sporthal De Boei te Vinkeveen rekenen we € 2 extra.

Bij inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met de algemene voorwaarden van de PK Sport Bosdijkloop, zijnde:
 Deelname geschiedt voor eigen risico. De organisator is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname.
 Indien door onvoorziene omstandigheden het evenement niet door kan gaan of men kan niet deelnemen dan vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.
 Deelnemer geeft toestemming aan de organisator om foto- en/of ander beeldmateriaal dat tijdens het evenement wordt gemaakt en waarop deelnemer herkenbaar is afgebeeld, voor publicitaire doeleinden te gebruiken.
 Ten behoeve van de organisatie van het evenement, verwerkt de organisatie de door deelnemer bij inschrijving verstrekte persoonsgegevens. Dit omvat de publicatie of op andere wijze bekendmaken van wedstrijduitslagen (naam en uitslag) in bijvoorbeeld kranten, andere media en websites.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl