Inschrijfformulier
Vierde AV Horror's Winterloop 2023/2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Welkom op het inschrijfformulier voor de 4de Winterloop en laatste van deze winter van AV Horror op zondag 3 maart 2024. De Winterlopen staan bekend om het mooie rondje, de gezellige sfeer maar ook om de lekkere snert en chocolademelk na afloop!

De winterlopen worden elke eerste zondag van de maand in de winter georganiseerd. Met een afstand van 8,9 kilometer is de winterloop bij uitstek geschikt voor een heerlijke (korte) duurloop of een voorbereiding op een ander loopevenement. Ook is de winterloop geschikt voor de beginnende loper die in de maanden daarvoor bijvoorbeeld opgebouwd heeft tot 10 kilometer te kunnen hardlopen.

Voor de jeugd is er voorafgaand aan de 8.9 km een jeugdloop. Jeugd t/m 16 jaar kunnen zich inschrijven via dit inschrijfformulier. Deelname is gratis. Omdat we bezig zijn met het indelen van de verschillende leeftijdsgroepen volgens indeling atletiekunie is het van belang dat je je geboortedatum aangeeft. Voor de jeugd ligt er een winterloopshirt klaar! Let wel; op=op. (Aan het eind van de competitie wordt de einduitslag opgemaakt volgens de vooraf opgestelde regels.)
Jeugddeelnemers die inschrijven schrijven zich automatisch voor 4 keer in. (Steeds opnieuw inschrijven bij elke winterloop is bij de jeugd dus niet nodig!)

Je kunt inschrijven tot en met zaterdag 3 februari 12.00 uur.

De kosten bedragen €7,- bij voorinschrijving (na-inschrijving € 8,-).
Let op: Na-inschrijving kan tot een kwartier van te voren op de dag zelf (3 maart).

We maken ook dit jaar weer gebruik van elektronische tijdregistratie. Er zit een chip in je startnummer. Graag na de Winterloop je startnummer weer inleveren i.v.m. hergebruik (dit geldt voor alle deelnemers).

Er worden tijdens de winterlopen foto's van de deelnemers gemaakt en de uitslagen worden op internet gepubliceerd. Door uw inschrijving geeft u toestemming voor deze publicaties.
Daarnaast geeft u met uw inschrijving aan dat u akkoord gaat met het meelopen op eigen risico.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Voor meer informatie; check www.lopeninsneek.nl
Zijn er nog vragen? Mail ons. wwc@avhorror.nl
Onderdeel
Onderdeel *
© 2024 Inschrijven.nl