Inschrijfformulier
MTB Ameland 3 maart 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
VoorwoordWelkom, wat leuk dat je je mogelijk gaat inschrijven voor één van de evenementen van 4Ameland; de toertocht van MTB-Ameland ism SPA Ameland op zondag 3 maart 2024.

Misschien wel de allermooiste MTB-route van Nederland...

Door het enorm korte tijdbestek na de overname van MTB-Ameland organiseren wij dit jaar alleen de toertocht op zondag 3 maart 2024.

Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een uitdagende sportieve MTB toertocht op Wadden diamant Ameland; een uitstekend gemarkeerde route en in 1 unieke ronde af te leggen. Wij bieden energierijke voedingsposten tijdens en na de race, professionele fotografie en aan de finish worden deelnemers beloond met een waardevolle herinnering.

Graag jouw mobiele telefoonnummer vermelden bij inschrijving: voor eigen veiligheid bij deelname aan een van de diverse afstanden verzoeken wij alle deelnemers dringend een mobielnummer kenbaar te maken bij inschrijving. Tijdens de race in geval van calamiteiten kan het noodzaak zijn om snel en adequaat te kunnen handelen. Deelnemers lange afstanden zijn verplicht uitgerust met smartphone en vermelding van mobiel telefoonnummer!

INSCHRIJVING BETREFT STARTBEWIJS EXLUSIEF BOOTKAARTJE.
Je dient zelf je overtocht te boeken op een door jou vastgesteld tijdstip en datum! Zo ben je verzekerd van een plek aan boord, en door online reserveren vermijd je wachtrijen, zo geeft WPD aan. Wij vinden het jammer dit te moeten mededelen en betreuren dat wij niet meer de service van een all-in ticket kunnen leveren.

Reserveren gaat via: https://www.wpd.nl/ameland/veerdienst/
Voor vragen verwijzen zij naar: https://www.wpd.nl/veelgestelde-vragen/tickets-en-reserveringen#reserveren

Zit je vraag er niet bij en wens je persoonlijk contact, graag bellen of mailen naar de klantenservice: info@wpd.nl, of telefoonnummer: 0900-9238. Zij helpen je graag voor verder details en vragen.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl