Inschrijfformulier
Veluwepoort - voorjaarseditie 9 maart 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Je kunt inschrijven tot 8 maart 2024 23:00 uur.Mis dit spectaculaire loopevenement niet! Schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plek aan de startlijn. Maar wees er wel op tijd bij, want de inschrijving sluit op 8 maart 2024 om 23:00 uur.


Vul het inschrijfformulier in en wees gereed om de uitdaging aan te gaan. Vergeet niet om de verplichte velden te markeren met een * voor een vlotte inschrijving.

En maak je geen zorgen, jouw privacy is belangrijk voor ons. Alleen je voornaam, achternaam, woonplaats en leeftijdscategorie worden gepubliceerd op uitslagen.nl en hardloopuitslagen.nl. Je overige persoonsgegevens blijven veilig en worden niet gedeeld met derden. Bovendien gebruiken we je opgegeven e-mailadres uitsluitend om je op de hoogte te houden van maximaal vijf evenementen per jaar, georganiseerd door de Atletiek Vereniging Nijkerk. Wil je deze e-mails niet ontvangen? Geen probleem! Meld je eenvoudig af door een e-mail te sturen naar veluwepoortloop@avnijkerk.nl.

En we hebben geweldig nieuws voor de wheelers! Ook jullie zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit evenement. Laat ons vooraf weten dat je als wheeler meedoet door een e-mail te sturen naar veluwepoortloop@avnijkerk.nl, zodat we rekening kunnen houden met je startpositie en het parcours.

Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een onvergetelijke hardloopervaring bij de Veluwepoortloop.

BELANGRIJK:

Door je in te schrijven voor dit loopevenement geef je automatisch toestemming voor het publiceren van je voornaam, achternaam, woonplaats en leeftijdscategorie op uitslagen.nl en hardloopuitslagen.nl. Overige opgegeven persoonsgegevens worden niet gepubliceerd. Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden. Het opgegeven e-mailadres zal worden gebruikt om je op de hoogte te brengen van de evenementen die georganiseerd worden door de Atletiek Vereniging Nijkerk (maximaal vijf e-mails per jaar). Mocht je deze e-mails niet willen ontvangen, stuur dan een mail naar veluwepoortloop@avnijkerk.nl om je af te melden hiervoor.

WHEELERS:

Deelname staat uitdrukkelijk ook open voor wheelers. Graag dan tevoren kenbaar maken bij de organisatie middels een mail aan veluwepoortloop@avnijkerk.nl dat je als wheeler deelneemt, zodat hiermee rekening kan worden gehouden met de start en het parcours.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2024 Inschrijven.nl