Inschrijfformulier
PiterRun & PiterWalk 9 maart 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste inschrijver,

Hartelijk dank voor uw interesse in ons evenement. Dit jaar vieren wij onze 10e editie!

Alle opbrengsten gaan net als ieder jaar naar diverse goede doelen in het dorp. Hiernaast hebben we voor dit jubileumjaar het inschrijfgeld met 1 euro extra verhoogd met als doel een weggeefkast in het dorp te realiseren.

U kunt inschrijven tot 1 maart 2024 of tot het maximaal aantal van 500 deelnemers bereikt is. Na 14 februari 2024 zijn wij genoodzaakt om voor de late inschrijvers het inschrijfgeld te verhogen en is het niet meer mogelijk om een herinneringsshirt te bestellen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

U kunt zich inschrijven voor de volgende afstanden:

Wandelen 20,6 km
Wandelen 10,7 km (vol)
Hardlopen 20,6 km (vol)
Hardlopen 10,7 km
Hardlopen 6,4 km

Uw inschrijving is pas definitief nadat u de bevestigingsmail hebt ontvangen. Annuleren is na definitieve inschrijving niet meer mogelijk. Inschrijfgeld wordt niet gerestitueerd. Voor uitzonderlijke gevallen: mail naar inschrijven@piterrunlippenhuizen.nl.

Wilt u goed voorbereid aan de start verschijnen? Dit jaar bieden wij u de mogelijkheid om vanaf 1 januari 2024 tot 9 maart 2024, iedere donderdagavond deel te nemen aan hardlooptrainingen van de Liprunners. Geheel kosteloos! Voor informatie en opgave kunt u een e-mail sturen naar: trainen@piterrunlippenhuizen.nl

In het kader van de Wet op de Privacy wijzen wij u erop dat er door de organisatie foto's en filmpjes gemaakt worden voor promotiedoeleinden voor komend jaar. Mocht u zichzelf zien op een filmpje of een foto en is dit ongewenst, geeft u dit dan aan. Dan zullen we ons best doen om deze te verwijderen.

Succes met de inschrijving!
Onderdeel
Onderdeel *
© 2024 Inschrijven.nl