Inschrijfformulier
DAK Drunense Duinen Loop 10 maart 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Atletiek Vereniging DAK organiseert voor de 40 ste keer de DAK Drunense Duinen Loop. Dit jaar is er naast de halve marathon ook de mogelijkheid voor een 10 kilometer route. Kijk voor het parcours op www.dakdrunen.nl/ddl

Start
De start van de halve marathonwedstrijd is om 10:30 uur en de start van de 10km is om 10:45 uur. De Deelnemers worden 5 minuten voor aanvang van het startschot verwacht in het startvak. Na het vertrek van de laatste deelnemer is het niet meer mogelijk om van start te gaan. Startlocatie is sportlaan 14 in Drunen nabij openluchtzwembad Het Run.

Inschrijven
U kunt voorinschrijven tot en met vrijdag 8 maart 2024. Na deze datum kunt u alleen online na-inschrijven tot uiterlijk zondag 10 maart tot 10:00 uur. Bij na-inschrijven wordt het inschrijfgeld met 3 euro verhoogd.
De minimale leeftijd om deel te nemen aan de DDL is 18 jaar. De inschrijfkosten zijn 19,50 euro voor de halve marathon en €14,50 voor de 10 km. Dit is inclusief professionele tijdsregistratie, verzorgingsposten onderweg, een mooie route met voor fietsers en een consumptiemunt. Eveneens gaat van elke inschrijving 1 euro naar Natuur Monumenten.

Parcours
Het parcours is geen officieel gemeten parcours. Op elke kruising staat een verkeersregelaar om je de juiste weg te wijzen.

Toiletten/ kleedruimtes
Bij het openluchtzwembad zijn toiletten en onbewaakte kleedruimtes aanwezig. Hier zijn eveneens beperkt lockers aanwezig om je spullen op te bergen. Er is geen mogelijkheid om te douchen.

Openingstijden wedstrijdsecretariaat
Het secretariaat van DAK Drunense Duinenloop is nabij de start in de Sportlaan 14 te Drunen ter hoogte van de ingang van het openluchtzwembad Het Run. Het secretariaat is open vanaf 08:30 uur om je startnummer en de bijbehorende chip op te halen.

Verzorgingsposten van de halve marathon
Op de route van de halve marathon zijn 3 verzorgingsposten, op de route van de 10km is er 1 verzorgingspost.

Prijzen
Voor de nummers 1-2-3 zijn er prijzen. Deze worden direct na afloop van de wedstrijd uitgereikt volgens het regio 13 klassement, beginnend bij de mannen en vrouwen senioren, mannen en vrouwen 35+, mannen en vrouwen 45+, mannen en vrouwen 55+ en mannen 65+. Er zijn geen geldprijzen en er is geen parcoursrecord!

Voor meer informatie kijk op www.dakdrunen.nl/ddl
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl