Inschrijfformulier
RW Rottemeren Kennismakingsles 18 en 16 maart 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Inschrijven Kennismakingsles RW Rottemeren
Je kunt je hier inschrijven tot en met 14 maart 2024 voor de kennismakingsles op 16 of 23 maart 2024 van RW Rottemeren. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Algemene informatie.
De lessen starten op zaterdag om 9.45 met het uitzoeken en aantrekken van het materiaal en om 10.00 vertrekken we. Rond 11:30 zijn we weer terug bij het clubgebouw.

Voor het rolskien benodigde materiaal; rolski’s, schoenen en stokken, kan je lenen van de vereniging. Een (fiets)helm is verplicht. (Dunne) handschoenen dragen we altijd. Knie- en elleboogbeschermers is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Je kan een helm en beschermers van de vereniging gebruiken, maar eigen beschermers zit altijd lekkerder. Handschoenen hebben we niet te leen.

Draag deze dag sportieve kleding waar je goed in kunt bewegen. Die niet te ruim zit zodat je er niet snel kunt blijven haken. En die voldoende warm is want deze dag zul je ook meerdere malen stil staan.

Een kennismakingsles kost €15,-.

Om vooraf in te kunnen schatten welk materiaal we nodig hebben en om groepen te kunnen maken hebben we een aantal gegevens nodig. Het meeste wijst zich vanzelf.
Voor het rolskien vragen we je een keuze te maken uit twee technieken, Klassiek of Skating (Vrije stijl). Met deze techniek ga je aan de slag.

Er zijn bij deze kennismakingsles een beperkt aantal deelnameplekken beschikbaar (8x Klassiek & 8x Skating).

Is er geen plek meer bij de dag van jouw keuze stuur dan een email aan rolskiles@hotmail.com dan plaatsen wij je op de wachtlijst.

Voor groepen van 3 of meer personen bieden wij geen garantie dat je gelijktijdig in dezelfde lesgroep geplaatst wordt. Wil je vooraf meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op met rolskiles@hotmail.com
Kennismakingsdag 16 of 23 maart
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl