Inschrijfformulier
Mudrun Berltsum 26 april 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord

Berltsum, Februari 2024Welkom bij het inschrijfformulier voor de achtste editie van de Mudrun in en rond Berltsum. Net als vorige edities, zal de Mudrun plaatsvinden op 26 april aanstaande.

ALGEMEEN
In 2023 hebben we een fantastische Mudrun Berltsum mogen organiseren. We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en weer een nieuwe route bedacht in en om Berltsum.

Vanwege het succes in 2023 hebben we dit jaar ook weer de Kids Mudrun. Kinderen in de leeftijd 8 t/m 11 jaar mogen meedoen op een route van 3,5 km onder begeleiding van iemand die minimaal 18 jaar oud is. Per begeleider mogen maximaal 2 kinderen meelopen.

De Junior Mudrun is dit jaar ook weer van de partij! Jeugd in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar mag meedoen aan de 6 km run onder begeleiding van iemand die minimaal 18 jaar oud is. Per 'begeleider' mogen er maximaal 2 Junior-runners van 12 t/m 15 jaar meelopen.

We hebben de enquêteresultaten van afgelopen editie meegenomen bij de organisatie van deze editie van Mudrun Berltsum.

KOSTEN
De kosten zijn € 20,- per deelnemer voor de 6 kilometer en €15,- per Junior. Voor de Kidsrun (3,5 kilometer) zijn de kosten € 15,- per deelnemer en €10,- per kind. De bedragen dien je te voldoen bij inschrijving via iDeal. Voor dit bedrag krijg je:
-     Een warming-up bij de start
-     Een uitdagende route met meer dan 25 obstakels
-     (Alcoholvrije) Verzorgingsposten onderweg
-     Een sportshirt in de kleur van je start-groep
-     Een consumptiemunt, te besteden op het feestterrein van de Koningsnacht
-     Mogelijkheid tot een douche na afloop

INSCHRIJVEN
Voordat je verder gaat nog even het volgende:
-     Lees de algemene voorwaarden even goed door voordat je akkoord gaat
-     Als je begeleider van een junior of kind bent, gaan we ervan uit dat je zorg draagt voor zijn/haar veiligheid en dus het parcours SAMEN aflegt ("Samen uit, samen thuis").
-     Hou je bankpas (en eventuele reader van je bank) bij de hand voor de iDeal betaling
-     Bedenk welke maat T-shirt je wilt; keuze uit (de shirts vallen normaal)
-     Je krijgt de mogelijkheid om een TEAM-NAAM in te vullen. Als iedereen in je team dat doet, zorgen wij ervoor dat jullie in dezelfde startgroep komen -      Wees zo origineel mogelijk! (er is geen prijs aan verbonden maar om te voorkomen dat er meerdere dezelfde teamnamen ontstaan)

HEEL VEEL PLEZIER!
De Mudrun Commissie


Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl