Inschrijfformulier
Muur van Emmen 5 mei 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Van harte welkom bij de "Muur van Emmen"

5 mei 2024 is het dan eindelijk zo ver! De tweede editie van de "Muur van Emmen"Een spectaculair ééndaags hardloopevenement op de inmiddels beruchte "Muur van Emmen"

Een uitdagend parcours van 2,5 kilometer vol met beklimmingen, afdalingen en natuurlijk de trap als scherprechter.

Geef je op voor een 2,5, 5 of 10 kilometer en beklim de trap dus één, twee of zelfs vier keer! Ook aan de jongste jeugd is gedacht met een heuse kidsrun van 1000m. Ook deze categorie mag de strijd aangaan met de trap

De 2,5 kilometer is bedoeld voor zowel de jeugd als de volwassenen. Voor de startende loper kan de 5 kilometer wellicht net iets te hoog zijn gegrepen en is de 2,5 kilometer een mooi alternatief. Volwassenen strijden op deze afstand echter niet mee voor de prijzenNieuw dit jaar is de aparte start voor de snelle 5 kilometers lopers! Deze zullen 10.45 van start gaan en strijden in dit blok om de prijzen. De prijsuitreiking van de 5 kilometer zal ook direct plaats vinden na dit blok.
Aan inschrijven voor dit blok is geen minimale tijd verbonden maar probeer realistisch in te schrijven.
Uiteraard is een ieder van harte welkom om in te schrijven in één van de drie recreatieve 5 kilometer blokken erna maar daar loop je niet voor het podium maar natuurlijk voor de fantastische medailleMet je deelname steun je het goede doel, scoor je een fantastische herinnering en misschien beland je zelfs in de prijzen!U kunt voorinschrijven tot en met 3 mei 2024.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl