Inschrijfformulier
Leiden Marathon Wandelen 11 mei 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Het gaat nooit vervelen, zo’n Leiden Marathon. Op 11 en 12 mei 2024 gaan wij het kunstje voor de 33e keer doen en met net zoveel plezier als de allereerste. En het Wandelen op zaterdag doen wij voor de 5e keer. Hopelijk ben jij erbij.

In 2023 was het een topeditie. Met duizenden gemotiveerde hardlopers maar vooral ook op zaterdag een weer grotere groep enthousiaste wandelaars. Met prima weer voor iedereen, een goede organisatie en een lekker sfeertje in de stad en de dorpen. Kortom, we kijken uit naar weer zo’n gezellig Leids weekend.

Schrijf in en jij gaat het ook meemaken. Leiden op z’n best.
Voor als je het nog niet wist. Alle afstanden hebben één ronde, ook de marathon. De wandelaars volgen op zaterdag dezelfde route als de hardlopers op zondag. En veel vrijwilligers zorgen voor je. Want wij hebben al die jaren al een simpele maar duidelijke slogan: It’s all about you!

Je kunt inschrijven tot 8 mei 2024 precies 12.00 uur. Wij hebben geen na-inschrijving. Maar let op: ook vorig jaar raakten er al verschillende afstanden uitverkocht dus wees er op tijd bij.

Onze inschrijfgelden voor het Wandelen zijn:

10 kilometer: €17,00
Halve Marathon (21km): €22,00
Hele Marathon (42km): €32,00
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Partners
© 2024 Inschrijven.nl