Inschrijfformulier
Noorderhavenloop 12 mei 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste lezer,

u staat op het punt om zich in te schrijven voor de tweede editie van de Noorderhavenloop, een initiatief van de sportverenigingen Noordkop Atletiek en Sportlust, 's Heeren Loo| Woonzorgpark Noorderhaven en Rotary Club Den Helder.

Op zondag 12 mei wordt het woonzorgpark omgetoverd tot een bewegingspark waar cliënten gezamenlijk met omwonenden en sportievelingen uit de nabije omgeving wandelen, hardlopen en bewegend spelen op verschillende opblaasbare attracties.
U bent van harte uitgenodigd om van deze dag een succes te maken door deel te nemen aan onze activiteiten.
Voor de 1 km onderdelen geldt dat kinderen t/m 12 jaar, begeleiders en cliënten, zonder kosten kunnen deelnemen.
Kinderen die ook willen meedoen aan de kidsrun over 1 km, moeten zich wel inschrijven i.v.m. het uitreiken van de startnummers. Dat doet u door de tab 'deelnemer toevoegen' te gebruiken.
Op de dag zelf kun je nog wel inschrijven, maar kunnen we je geen herinnering garanderen.

Informatie over het programma en algemene zaken kunt u vinden op de website van SV Noordkop Atletiek onder deze link: https://noordkopatletiek.nl/SSL/index.php/component/dpcalendar/event/91

Op het woonzorgpark bevinden zich een 12-tal kunstwerken, bakens genoemd. De maker van die bakens is bereid gevonden om per editie van dit evenement een baken in een herinnering te vangen. Deze herinneringen zullen worden geschonken aan deelnemende cliënten en uw kinderen t/m 12 jaar. Mocht u zelf ook graag zo'n herinnering ontvangen dan vragen wij u € 3,50 extra over te maken. Zo kunnen wij dit evenement qua kosten voor u laagdrempelig houden.

Tot slot willen we de rol van de fundraiser Rotary Club Den Helder toelichten. Zij zullen behalve het beschikbaar stellen van een foodtruck voor de catering, ook bedrijven en ondernemers benaderen om deelnemerspakketten af te nemen. De netto opbrengsten hiervan en van uw inschrijfgeld zullen ten goede komen aan het bewegingscentrum 'De Lier' op Noorderhaven waarvan bewegingsapparaten kunnen worden aangeschaft.

U kunt collectief inschrijven en betalen als u na elke inschrijving de tab 'deelnemer toevoegen' gebruikt.

We zien u graag op 12 mei en wensen u alvast een fijne dag met veel inclusiviteit en beweging.

De projectorganisatie van de Noorderhavenloop

U kunt voorinschrijven tot en met 8 mei 2024.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2024 Inschrijven.nl