Inschrijfformulier
Marathon Breda 19 mei 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Zowel de HELE marathonafstand als de DUO marathon is helemaal UITVERKOCHT! Er zullen ook geen startnummers meer bij komen en dus ook geen wachtlijst.

Het is NIET mogelijk om een inschrijving voor de DUO marathon om te zetten in een inschrijving voor de HELE marathon of vice versa.

Inschrijving
Het inschrijfpakket bestaat uit een startnummer, tijdregistratie, goedingerichte verzorgingsposten, een hele mooie route door prachtig Breda en aan de finish een dik verdiende medaille met een gratis consumptie. De kosten van deelname aan de Marathon en DUO marathon zijn € 50,-
Deelname vanaf 18 jaar en ouder.

Route
Start, finish en wisselpunt voor de DUO marathon zijn bij atletiek vereniging SPRINT in Breda. De route bedraagt exact 42,2 km en gaat geheel door Breda, zowel door de binnenstad als door mooie delen groen. Het gehele parcours is verhard. Voor de definitieve route zijn we in overleg met gemeente Breda. Uiteraard gaan we de route tijdig communiceren via onze website: www.marathonbreda.nl

Startvakken
Startvakken: Op de atletiekbaan bij SPRINT zijn startvakken voor diverse eindtijden. Aangezien we een kleinschalige marathon zijn gaan we er vanuit dat iedereen in het startvak gaat staan van zijn/haar te verwachten eindtijd. We zullen dit duidelijk met borden aangeven.

Tijdsplanning
Op zondag 19 mei 2024 is de planning als volgt:
• 07:00 – 8:00 Uitgifte startnummers
• 08:30 START (Hele marathon & DUO marathon)
• 13:00 Prijsuitreiking
De tijdslimiet voor de marathon en DUO marathon is 5,5 uur.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl