Inschrijfformulier
Avond4daagse Hoogkerk 27 t/m 30 mei 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Leuk dat je je gaat inschrijven voor de avond4daagse in Hoogkerk van maandag 27 t/m donderdag 30 mei!

Naast het meelopen met school, is het namelijk ook mogelijk om gewoon mee te lopen! Heb je je al bij school ingeschreven, dan is hier inschrijven niet nodig. Was je te laat met opgeven bij school, dan kun je je hier alsnog inschrijven, maar moet je je voorafgaand aan de start in de hal van de sporthal melden en niet bij school.

Let op: kinderen lopen niet onder begeleiding van de school of de organisatie, maar onder begeleiding van de (eigen) ouders/verzorgers. Dit geldt ook voor kinderen van de bovenbouw. Kinderen kunnen niet meelopen zonder een volwassen begeleider. Begeleiders hoeven zich niet aan te melden, maar ontvangen dan ook geen medaille. Deelname is op eigen risico.

Daarnaast is het belangrijk dat voorafgaand aan de start de stempelkaart wordt opgehaald in de hal van de sporthal (mogelijk vanaf 17:15). Bij binnenkomst na het wandelen dient de stempelkaart ook weer ingeleverd te worden. Op deze manier weten we zeker dat iedereen is vertrokken, maar ook weer binnen in.

Bij het opgeven van het telefoonnummer verzoeken we je het telefoonnummer in te vullen van de ouder/verzorger die op de wandelavonden eventueel bereikbaar is.

We adviseren om kinderen vanaf 8 jaar de 10 km te laten lopen.

Voor eventuele vragen of opmerkingen mag je altijd contact met ons opnemen via avondvierdaagsehoogkerk@gmail.com.

Tot 27 mei bij de avond4daagse!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Afstand en dagen
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl