Inschrijfformulier
Kiekendief Duo-Trio-Team Marathon 1 juni 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Kiekendief duo, trio team Marathon

Hardlopen, fietsen en onderweg genieten van het Flevolandse polderlandschap met regionale hapjes en drankjes.
Dat kan zaterdag 1 juni bij de vijfde editie van de Kiekendief Duo- / Team Marathon. Het is een gecombineerd loop- en fietsevenement waarbij niet de tijd maar genieten en gezelligheid voorop staan.

Na de start vlakbij Swifterbant voert de route over circa 42 kilometer langs akkers, dijken, bossen, de bebouwde kom van Dronten en terug door het polderlandschap richting finish. Onderweg wachten verschillende Flevolandse lekkernijen.

Het gaat om een duo- / team marathon. Dat betekent dat teams van minimaal twee en maximaal vier personen in estafettevorm de circa 42 kilometer afleggen. Telkens is er één hardloper onderweg terwijl 1 of meerdere teamgenoten meefietsen en kunnen uitrusten. Er kan vrij en onbeperkt worden gewisseld.
Start en finish zijn bij Boerderij Smit aan de Rivierduinweg 13 in Swifterbant.

Dit jaar steunen wij Stichting Long Covid. Deze stichting heeft als doel financieren en stimuleren van biomedisch onderzoek naar de oorzaken en behandeling van Long COVID om zo Long COVID-patiënten hun leven terug te geven.
Wij als organisatie zullen voor iedere inschrijving € 2,50 doneren aan dit goede doel. Uiteraard kan iedereen een extra bijdrage doneren.

Sportieve groet,

Organisatie


U kunt voorinschrijven tot en met 26 mei 2024.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl