Inschrijfformulier
Brabantse Wal Marathon 2 juni 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt nu inschrijven tot en met 1 juni 2024. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Ook dit jaar zullen start en finish plaats vinden op de atletiekbaan van AV SPADO op sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom. De parkoersen van alle lange afstanden zijn anders dan vorige jaren daar we in overleg met de beheerders andere delen van de omgeving hebben opgenomen.

U dient bij inschrijving direct het inschrijfgeld te voldoen via iDEAL voor Nederlandse deelnemers of via Bancontact voor deelnemers uit Belgiƫ.
SPADO-leden die deelnemen aan de kidsrun krijgen deze betaalschermen niet te zien, zij kunnen inschrijven zonder een betaling te verrichten. Voor hun is de deelname gratis.
SPADO-leden betalen tot 12 mei 2024 slechts 50% van het inschrijfgeld. SPADO-leden betalen na deze datum het volledige inschrijfgeld.

Mocht door maatregelen de wedstrijd geen doorgang mogen vinden dan betalen wij het inschrijfgeld terug minus 1 euro voor administratiekosten.

U heeft derhalve verderop in dit formulier uw Bankpas nodig om de betaling te kunnen uitvoeren.

Met ingang van deze editie zullen wij weer met een chipsysteem werken om de finishregistratie te doen. Hiermee zullen wij sneller de uitslagen kunnen verwerken en publiceren op internet.

Wij hanteren een minimumleeftijd voor de marathon van 18 jaar. Voor de overige afstanden hanteren wij adviesleeftijden van 16 jaar voor de halve marathon, 12 jaar voor de 10 kilometer en 8 jaar voor de 5 kilometer. De kidsrun staat open voor iedereen.

Wij bevelen van harte ons goede doel aan en hopen dat u een bijdrage wil doneren. Evenals de voorafgaande jaren steunen wij met onze loop Fight Cancer. Meer informatie op de website: www.fightcancer.nl.

Informatie over startnummer en ophaaltijden ontvangt u in de week voorafgaand aan de loop.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl