Inschrijfformulier
LOOP Leeuwarden 2 juni 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Wat leuk dat jij wil meedoen aan LOOP Leeuwarden!

Voordat jij je inschrijft, willen wij graag nog wat belangrijke informatie met je delen.

 • Inschrijven kan t/m donderdag 30 mei 2024.

Wandelboekje

 • Schrijf jij je vóór 3 mei 2024 in, dan sturen wij het wandelboekje per post naar het inschrijfadres.

 • Schrijf jij je op of na 3 mei 2024 in, dan zijn er twee mogelijkheden.
  1) Wél LOOP Leeuwarden Craft T-shirt: indien je wél een uniek T-shirt van LOOP Leeuwarden 2024 bestelt dan kun je deze samen met je wandelboekje op zaterdag 1 juni 2024 ophalen bij Intersport LUXEN, Nieuwestad 72 in Leeuwarden.

 • 2) Geen LOOP Leeuwarden Craft T-shirt: indien je geen T-shirt bestelt tijdens je inschrijving, dan kun je het wandelboekje op zaterdag 1 juni 2024 ophalen bij de Decathlon, De Centrale 35 in Leeuwarden.

LOOP Leeuwarden Craft T-shirt

 • Tijdens je inschrijving kun je voor slechts €20,- een uniek LOOP Leeuwarden Craft T-shirt bestellen. Zo heb je ook na het evenement een mooie herinnering aan LOOP Leeuwarden. Het T-shirt kun je zaterdag 1 juni 2024 ophalen bij Intersport LUXEN, Nieuwestad 72 in Leeuwarden.

 • Koop je hem liever zelf in de winkel of wil je hem voor 1 juni 2024 in huis hebben? Dan kun je het LOOP Leeuwarden Craft T-shirt voor €20,- kopen bij Intersport LUXEN in Leeuwarden.

Medaille

 • Jouw deelname maak je natuurlijk helemaal af met een mooie medaille van LOOP Leeuwarden editie 2024. Deze kun je tijdens je inschrijving bestellen voor €2,50.

Treinkaartje

 • Omdat je start in Camminghaburen, ontvang je van ons een gratis treinkaartje Leeuwarden-Camminghaburen voor zondag 2 juni 2024. Die kun je voor de start of na de finish gebruiken. Dus je kunt hem gebruiken om van Leeuwarden naar de startplaats Camminghaburen te reizen of je gebruikt het enkeltje om na de finish in Leeuwarden terug te keren naar Camminghaburen. Vlak voor het evenement sturen wij je nog een mail met meer informatie hierover en de link naar je treinkaartje.

Ondersteun het goede doel

 • LOOP Leeuwarden ondersteunt het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Dit fonds maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld mogelijk om mee te doen aan sportieve of creatieve activiteiten. Dit doen ze door de contributie / het lesgeld te betalen of in bepaalde gevallen in de benodigde attributen te voorzien. Wil jij ons helpen dit goede doel te ondersteunen? Met elke kleine bijdrage (3, 5 of 10 euro) is een jongere al geholpen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven met welk bedrag jij wil ondersteunen.

Annulering

 • Het kan natuurlijk voorkomen dat je na inschrijving toch niet mee kunt doen of dat de organisatie door overmacht moet besluiten het evenement te annuleren. In beide gevallen vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Studenten krijgen korting

 • Ben je student en studeer je in Leeuwarden? Dan krijg je maar liefst €10,- korting op een afstand naar keuze, krijg je een gratis (hard)loop T-shirt van Studentensport Leeuwarden en kun je meedoen aan een hardlooptraining zodat je fit aan de start verschijnt! Meld je aan via deze website om met korting deel te nemen aan LOOP Leeuwarden.

Na inschrijving ontvang je van ons een uitgebreide mail waarin we bovenstaande informatie nog een keer met je delen. Vlak voor het evenement ontvang je van ons een mail met alle praktische informatie over jouw deelname aan LOOP Leeuwarden.

Heb je vragen? Dan kun je per mail contact opnemen met het inschrijfbureau:
inschrijfbureau@loopleeuwarden.frl

Tot zondag 2 juni 2024!

Organisatie LOOP Leeuwarden
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl