Inschrijfformulier
Avond4Daagse bs Brakkenstein 4 t/m 7 juni 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


De Avond4Daagse is dit jaar van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni.

- Inschrijven kan tot en met maandag 27 mei, 17:00 uur.

- Voor het invullen van het nummer van de medaille telt: voor de hoeveelste keer loop je mee? Het maakt het niet uit welke afstand in het verleden is gelopen.

- Ouders/ verzorgers zijn verantwoordelijk voor de begeleiding van de kinderen tijdens de wandelingen. Ouders krijgen geen medaille.

- Per inschrijfformulier moet tenminste één ouder/verzorger zich inschrijven als begeleider. De begeleider hoeft niet alle dagen dezelfde persoon te zijn. Wisselen van ouder/ verzorger mag!

- De kosten zijn €6,50 per kind en €3,50 per begeleider en worden voldaan via de iDeal betaalmodule.

- Het is mogelijk om met 1 inschrijfformulier meerdere deelnemers aan te melden. Voor de betaalstap zit een extra knop in het inschrijfformulier met de tekst 'Deelnemer toevoegen'. Na het drukken op deze knop kom je weer bij stap 1 van het formulier terecht en zo kun je nog meer deelnemers invoeren.

- Als je meerdere deelnemers met één inschrijfformulier wil aanmelden, moet je ervoor zorgen dat je dit afrondt binnen 15 minuten.

- Na het invoeren van de laatste deelnemer kun je betalen en na een succesvolle betaling worden de inschrijvingen bevestigd. Op het scherm worden in een extra blokje alle ingeschreven deelnemers (+ totaalbedrag) vermeld. Je ontvangt een emailbevestiging van je betaling.

- Na 27 mei is inschrijven via school / Ouderraad NIET mogelijk.

- De Avond4Daagse voor basisschool Brakkenstein wordt georganiseerd door de werkgroep Avond4daagse. Vragen? Schiet één van de leden (Naomi Smeijers, Vanja de Lint, Eric Sanders, Annelies Deen-Boonman) aan of mail avond4d.bsb@gmail.com

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2024 Inschrijven.nl