Inschrijfformulier
Avondvierdaagse NSV 2 - 4 t/m 7 juni 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Zo gaat ie goed… zo gaat ie beter…. Alweer een kilometer! Wat leuk dat je meeloopt met de avondvierdaagse!

Via deze website kun je jouw kind(eren) en de begeleider aanmelden en/of jezelf opgeven als hulpkracht. Wil je meerdere personen inschrijven? Druk dan aan het eind op “Deelnemer toevoegen”. Voeg vooral ook een telefoonnummer toe zodat wij contact kunnen opnemen in het geval van calamiteiten. Om je inschrijving te voltooien is het belangrijk dat je alle stappen (incl. betaling) doorloopt. Zonder voltooide inschrijving en betaling kunnen wij je niet registreren en zal er bijv. ook geen medaille zijn.

Bij de 5 km route moet er minimaal 1 begeleider per 2 kinderen meelopen, bij de 7,5 km en 10 km route is dit minimaal1 begeleider per 5 kinderen. Met meer begeleiding lopen mag uiteraard ook. Als ouder/verzorger ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van voldoende begeleiding.

De kosten voor deelname bedragen €7,- per kind en €3,50,- per begeleider. Op de laatste avond ontvangen de kinderen een medaille. Wanneer begeleiders dit bij de inschrijving aangeven, kunnen zij ook een medaille ontvangen, dit is €3,50,- extra.

Elke avond wordt er ergens op de route voor wat drinken en een versnapering verzorgd. Dit kunnen we doen met veel dank aan onze sponsoren (zie hieronder) maar we hebben hier ook hulp van vrijwilligers voor nodig. We zijn nog hard op zoek naar meer hulpkrachten (ouders, opa’s, oma’s, ooms of tantes etc), alle hulp (groot en klein) is welkom! Je kunt je via dit formulier opgeven om een dagdeel (voorbereiding of op een rustpunt) te helpen. Alvast bedankt!

Inschrijven kan tot en met donderdag 23 mei 2023. Als je niet via ideal kan/wil betalen, maar wel graag wil inschrijven/meelopen, stuur dan de gegevens in een email naar de ouderfeestcommissie (ouderfeestcommissie.nsv2@conexus.nu). We spreken dan samen een andere manier om te betalen af.

Hou je (ongewenste) email in de gaten, wij zullen in de week voor de avondvierdaagse meer informatie sturen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Deelname aan
Onderdeel *
Sponsoren
© 2024 Inschrijven.nl