Inschrijfformulier
Keppelrun 9 juni 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met zaterdag 8 juni 2024 tot 23.59 uur.

U kunt meerdere deelnemers achterelkaar inschrijven en dan in één keer via iDEAL betalen. Let op, u heeft daar 15 minuten de tijd voor, daarna verdwijnen de gegevens.

Wilt u met een eigen team meelopen, vult u dan voor alle deelnemers de naam van het team in. Daarvoor is een apart invulveld. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 4 deelnemers. De drie snelste tijden bepalen de teamtijd.
Loopt u niet in een team, vul dan ook niet het teamveld in, om verwarring te voorkomen!

Vul uw e-mailadres goed in, dan kunnen we u op de hoogte houden.

Voorwaarden
Bij inschrijven hebben wij een aantal persoonsgegevens van u nodig. Waar we deze voor nodig hebben kunt u lezen in de privacyverklaring op www.keppelrun.nl.

Door deelname verklaart u: “Ik doe mee op eigen risico”. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het zoekraken van kleding, voor ongevallen en/of schade aan eigendommen. De deelnemers zijn verplicht alle aanwijzingen van de organisatie en de politie op te volgen.
De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst wordt, restitutie van inschrijfgelden zal dan niet plaatsvinden.

U gaat akkoord met het gebruik van beeldmateriaal van u (in foto, film of video e.d.) voor promotionele doeleinden van de Keppelrun zonder daarvoor vergoeding te claimen.

Naast bovenstaande zijn ook de door de organisatie van de Keppelrun opgestelde algemene voorwaarden van toepassing. Deze staan op www.keppelrun.nl.

Inschrijfgelden zijn inclusief 9% BTW.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl