Inschrijfformulier
Omloop van Empel 9 juni 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Op zondag 9 juni 2024 zal de achtste editie plaatsvinden van de Omloop van Empel. Hopelijk is het iets minder warm dan vorig jaar. Het wordt in ieder geval minstens net zo gezellig en sportief! Ben je niet zo'n hardloper, maar wel een wandelaar? Ook dit jaar is het weer mogelijk om als wandelaar mee te doen! We maken een mooie route van ongeveer 7,5 km en 15 km in de omgeving van Empel.

Schrijf je in voor 19 mei 2024, dan heb je zeker een startnummer met je naam erop, zodat iedereen je persoonlijk kan aanmoedigen. Na deze datum is het nog wel mogelijk om in te schrijven (zelfs tot een half uur voor de start), maar dan ontvangt je een startnummer zonder naam.

De startnummers voor de Omloop kun je zaterdag 8 juni ophalen bij buurthuis D'n As in Empel (Asmunt 3) of net voor het startmoment op zondag 9 juni.

Het definitieve programma zal tijdig op onze website gepubliceerd worden. Hier kan je t.z.t. ook de routes en meer informatie over de dag zelf vinden (www.omloopvanempel.nl)

Heb je verder nog vragen? Dan kun je ons bereiken via het e-mailadres inschrijving@omloopvanempel.nl.

Tot slot nog het volgende. Geen evenement kan zonder de broodnodige vrijwilligers. Ken je iemand die niet mee kan of wil rennen/wandelen, maar het wel leuk vindt om deze dag actief betrokken te zijn bij de Omloop? Wij zijn heel blij met al deze hulp! Denk hierbij aan het aanreiken van water. natte sponzen en andere hand- en spandiensten. Zoals de opbouw of weer opruimen van het terrein voor buurthuis D'n As. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via het e-mailadres info@omloopvanempel.nl. Uiteraard zorgen wij goed voor onze vrijwilligers!

Houd in ieder geval onze Facebookpagina en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Tot de 9de!

Met sportieve groet,
de organisatie van de Omloop van Empel
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl