Inschrijfformulier
Slachte clinic AV Horror '24 16 juni 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Welkom op het inschrijfformulier voor de clinic van AV Horror uit Sneek ter voorbereiding op de Slachtemarathon 2024. (hele/halve marathon)
De Slachtemarathon vindt plaats op zaterdag 15 juni 2024.

Een volledige Clinic bestaat uit baantrainingen en duurlopen.
De baantrainingen zijn elke woensdag om 19:15 op de atletiekbaan van AV Horror, de wekelijkse duurloop is op zondag om 9.00.
Het is mogelijk om alleen de duurlopen mee te doen. De tussenliggende trainingen doe je dan zelf volgens aangeleverde schema’s.
De keuzes vind je terug in het inschrijfformulier. Als je hier vragen over hebt stel ze dan via clinic@avhorror.nl.

De duurlopen beginnen meestal bij de kantine van AV Horror, soms op andere locaties.
Je kunt je eigen sportdrank en gelletjes/eten/versnaperingen meenemen. Deze zaken kun je meegeven met de begeleiding die ongeveer elke 5 km langs de kant van het parcours staat.
Als de duurlopen een deelname zijn aan door andere verenigingen georganiseerde evenementen dan bestaat die mogelijkheid niet. Dan zijn we afhankelijk van de verzorging door de organiserende vereniging.
Het is de bedoeling dat elke deelnemer in ieder geval eenmaal tijdens de duur van de clinic de begeleiding doet of regelt.

Omdat de duurlopen snel langer worden in opeenvolgende weken wordt er van je verwacht dat je een bepaalde basisconditie hebt.
Als je wilt trainen voor de halve marathon, moet je, voordat je aan de clinic begint, vrij gemakkelijk een duurloop van 10 kilometer (of langer) kunt doen. Bij de hele marathon is dit een duurloop van 20 kilometer of meer.

De Clinic voor de hele en halve marathon gaat op zondag 25 februari 2024 van start met de eerste duurloop.

Je ontvangt binnenkort het trainingsschema. Ook zul je de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen per mail.
Voor de clinic wordt ook een app-groep gemaakt. Als je daar in wil, zorg er dan voor dat je een correct mobiel nummer invult op het inschrijfformulier.

Deze inschrijving is alleen voor de clinic. Voor deelname aan de Slachte Marathon zul je je apart moeten inschrijven.
Het beoefenen van sport kan risico’s met zich meebrengen. Het volgen van activiteiten, die deel uitmaken van de clinic, is geheel voor eigen risico.

Alvast een sportieve en plezierige clinic toegewenst.

Het Clinicteam, AV Horror Sneek

Jurjen, Ylona, Ronald
Onderdeel
Onderdeel *
© 2024 Inschrijven.nl