Inschrijfformulier
Triathlon Rosmalen 16 juni 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
 Welkom op 16 juni 2024
Fijn dat je mee wilt doen aan de 5e editie van Triathlon Rosmalen. We vieren ons eerste lustrum!

Lees alle navolgende informatie goed door.

Als je in het bezit bent van een geldige NTB, KNZB, Atletiekunie of KNWU Atletenlicentie, dan kun je zonder meerkosten meedoen aan de triathlon. Vermeld dan bij stap 2 het licentienummer en de naam van je vereniging die je in het scrollmenu kunt vinden. Dat geldt óók voor NTB-leden zónder vereniging en de leden van KNZB, AU of KNWU.
Als je geen Atletenlicentie hebt, zorgt de organisatie van Triathlon Rosmalen voor afdracht van de kosten van een daglicentie bij de Nederlandse Triathlonbond. De kosten hiervan zijn in 2024 €10,50 voor deelnemers van 24 jaar en ouder en voor de trio's en worden automatisch bij je inschrijfgeld opgeteld. Voor individuele deelnemers t/m 23 jaar geldt dat de kosten van een daglicentie slechts € 5,00 zijn. Bij de trio-triathlon geldt dat één van de deelnemers in bezit moet zijn van een geldige licentie, dus er wordt maximaal 1 x €10,50 in rekening gebracht.

Indien de inschrijving 'vol' is worden wachtlijsten geopend. Je kunt je dan dus inschrijven op die wachtlijst. Kosten worden dan nog niet in rekening gebracht. Zodra er annuleringen zijn worden deelnemers op de wachtlijst op volgorde van de registratie door de organisatie benaderd voor afronding van de inschrijving. Vul dus wel alle gegevens in, voor zover van toepassing.

Nog meer dan voorheen zetten we als organisatie in op het thema duurzaamheid. Vanuit duurzaamheidsperspectief ontvangen deelnemers alleen een kwalitatief hoogwaardig functioneel loopshirt indien daarvoor wordt gekozen en een kleine bijdrage à € 7,50 wordt betaald. Teams kunnen dus 3 shirts bestellen. Geef svp de juiste maten door.


Vanaf vorig jaar werken we alleen met de modernere ProChip van Mylaps. Deze chip werkt beter en accurater. Dat is een huurchip die je na afloop moet inleveren. We gebruiken dus niet meer de oudere ChampionChips. De kosten van de huur van de chip zit verwerkt in het inschrijfgeld. Let op: na afloop dient de chip te worden ingeleverd. Indien dit niet gebeurt worden de kosten à 40,= bij de deelnemer in rekening gebracht.
Door je aan te melden ga je akkoord met gegevensverwerking (uitslagen met o.a. naam, leeftijdsklasse, woonplaats) door Mylaps.

Op verzoek van velen hebben we dit jaar opnieuw besloten een speciaal vervaardigde medaille te geven aan iedereen die gefinisht is.


Zodra bekend worden de starttijden op onze website www.triathlonrosmalen.nl gepubliceerd.
Bij annulering door de organisatie ivm Corona/COVID/varianten ontvangen deelnemers het inschrijfgeld retour. Voor eventuele teruggave kosten daglicentie: zie de voorwaarden van de NTB.
Voor algemene annuleringsvoorwaarden: zie onze website.
Je kunt inschrijven tot en met 2 juni 2024.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
NTB-leden: gebruik de 5- (of 6-) cijferige code ipv de cijfer/lettercombinatie.
Controleer je inschrijving goed, alvorens af te ronden. Bevestiging van je inschrijving ontvang je op het opgegeven emailadres. Zorg dus dat het adres klopt, anders mis je een bevestiging en ontvang je in de aanloop naar het evenement ook geen relevante informatie middels nieuwsbrieven.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl