Inschrijfformulier
De Besterd Mijl 16 juni 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
De Besterd Mijl .... of de Besterd Walk

De Besterd Mijl is een hardloopevent door de wijk Loven/Besterd. Een stratencircuit met een lengte van 1630 meter, dat 1, 3 of 5 keer gelopen kan worden.

De Besterd Mijl wordt dit jaar uitgebreid met De Besterd Walk 'Wandelen voor Anderen', een initiatief van Stichting Inzet Loont.
Gelijktijdig met het hardloopevent "De Besterd Mijl", organiseert Stichting Inzet Loont "De Besterd Walk". Deze 5 km lange wandeltocht, uit het programma "Wandelen-voor-anderen" wordt georganiseerd voor het goede doel, namelijk de IPSO Centrum voor leven met en na kanker in Tilburg en Waalwijk. Het Inloophuis Midden Brabant aan het Wilhelminapark is het Tilburgse IPSO Centrum.

De Besterd Walk 'Wandelen voor Anderen' is een Wandelevenement door de wijk Theresia, Oud Noord en Goirke. Een Wandeltocht van 5 km lang, die volledig op eigen tempo gaat. De route van deze ontspannen wandeltocht brengt u o.a. door Ontdekstation 013, door de LocHal, Het Inloophuis aan het Wilhelminapark en als bonus dóór het Nederlands Textielmuseum!

De Besterd Mijl loopt door de woonwijken met als centraal punt het Besterdplein. Daar is er deze zondagmiddag, tevens Vaderdag, een gezellig terras met en DJ en verschillende activiteiten voor de kinderen.
Behalve enkele speeltoestellen kunnen de kinderen ook meedoen aan een leuke KidsRun van een rondje van 250 meter óp het Besterdplein.
Vanaf 15.00 uur zal er op het plein ook gelegenheid zijn om samen de eerste EK voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal op scherm te volgen!

Zowel voor de Besterd Mijl als voor de Besterd Walk 'Wandelen voor Anderen' kunt u voorinschrijven tot en met 16 juni 2024.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Indien u collectief inschrijft moet deze binnen 15 minuten worden afgerond.

Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl