Inschrijfformulier
Klimaat Marathon (estafette-teams) 21 juni 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
De Klimaat Marathon is een metafoor voor de klimaatcrisis: een enorme inspanning waarvoor een lange adem nodig is. Hoe langer we erover doen, hoe zwaarder het wordt. Daarom gaan we op 21 juni vaart maken en samen versnellen.

De Klimaat Marathon is een estafette-loop (run-bike-run) en kent twee afstanden, namelijk de gehele 47 km-ronde en een 21 km-variant. De route loopt door de groene Utrechtse Heuvelrug met twee krachtige symbolen: het KNMI, het meteorologisch instituut van Nederland, en de stad Amersfoort die in de toekomst wellicht ‘Amersfoort aan Zee’ heet.

Inschrijven doe je altijd per team. Bedenk een naam, stel een teamcaptain aan en schrijf je hier in. Om in te schrijven heb je van je teamgenoten nodig: naam en email-adres. De 21 km-variant is bedoeld voor teams tussen 2 en 4 personen, met minimaal 1 fiets (afwisselend rennen en meefietsen). De 47 km-variant is bedoeld voor teams tussen de 4 en 7 personen, met minimaal 2 fietsen (afwisselend rennen en meefietsen).

"Krijg je nu echter geen heel team bij elkaar, maar wil je uiteraard wel meedoen, stuur ons dan een mail: info@running4climate.nl. Wij verzamelen de individuele inschrijvingen en kijken of we dan een team voor je kunnen maken. Betaling volgt dan als je een teammaat, of teammaatjes via ons hebt gekregen. Schroom dus niet ons te mailen!"

Nadere Details:
- De Klimaat Marathon heeft een totale lengte van 47 km, en een kortere ronde van 21 km,
- Je schrijft je voor de 47 km in als klein team (4 of 5 personen), of als groot team (6-7 personen),
- Je schrijft je voor de 21 km in met een teamgrootte tussen 2 en 4 personen. Dit geldt als een klein team,
- Afwisselend run-bike-run, waar, wanneer en hoe vaak je wisselt is aan het team (rustig meefietsen met de lopers dus),
- De start van de 47 km en de 21 km is in de (vroege) ochtend (door de warme omstandigheden en de gelijktijdige Climate Classic van Cycling 4 Climate), naar keuze bij KNMI-De Bilt of Amersfoort AV-Triathlon. Alleen de 21 km vanaf KNMI-De Bilt zal wat later in de ochtend worden weggeschoten:

Locatie KNMI-De Bilt is voor de vroege vogels: We verzamelen voor de 47 km-route hier al om 7.15 uur en om 7.30 uur is er een foto-moment, daarna wordt direct per team gestart. Let op: de verzameltijd voor de 21 km is om 9.00 uur en de start om 9.15 uur!

Locatie Amersfoort AV-Triathlon is voor de net iets minder vroege vogels: We verzamelen hier om 7.45 en om 8.00 uur is er een foto-moment, daarna wordt direct per team gestart. Let op: dit is zowel het startmoment voor de 47 km als de 21 km!

- Een sportieve ervaring, geen wedstrijd, een teambelevenis,
-Je loopt in een hoogwaardig Climate Stripes hardloopshirt (merk MarathonR duurzame hardloopshirts), te bestellen via onze website: www.running4climate.nl.

De inschrijving kent een schappelijk inschrijftarief (ca. €15,- p.p.) + de eigen aanschaf van het Climate Stripes shirt (€39,- per shirt). Deze shirts bestel je individueel in onze webshop op www.running4climate.nl. De webshop is open vanaf eind januari.

De Klimaat Marathon wordt op dezelfde dag en in samenwerking met de Climate Classic van Cycling 4 Climate georganiseerd. Als algemeen goed doel ondersteunen de lopers en de fietsers Wetlands International (www.wetlands.org). Daarnaast is er de mogelijkheid je eigen fundraiser te starten voor een klimaatproject, net als de meer dan 2000 fietsers van de Climate Classic (www.climateclassic.nl).

Tot 1 maart is de inschrijving als early bird voor een klein team €62,50 en voor een groot team €87,50 (dit zijn vaste bedragen). Vanaf 1 maart tot 15 mei is de inschrijving voor een klein team €75,- en voor een groot team €105,-. Vanaf 15 mei wordt de inschrijving verhoogd naar €87,50 voor een klein team en €122,50 voor een groot team. Dit zijn bedragen per team. Je kunt je team inschrijven tot en met 13 juni 2024, daarna is de inschrijving gesloten.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Het zijn twee afstanden: 47 km en 21 km
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl