Inschrijfformulier
40e Halve Marathon van Roosendaal 23 juni 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord - svp goed doorlezen ivm vele keuzesWelkom individuele hardlopers, wandelaars en nordiccers,

Dit inschrijfformulier is uitsluitend bestemd voor deelnemers met een Nederlands of Belgisch bankrekeningnummer en/of creditcard. Heb je deze niet, schrijf dan persoonlijk in bij het wedstrijdsecretariaat op 22 of 23 juni 2024.

Je gaat direct betalen met iDeal, Bancontact of een creditcard.
Leg jouw kaart of app dus vast klaar.

Richtlijnen online inschrijving:
- Je kunt online inschrijven tot en met 21 juni 2024.
- Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
- Je kunt jezelf slechts eenmalig aanmelden per onderdeel.
- Alleen wedstrijdatleten met licentie vullen vereniging en licentie in

- Foutje gemaakt bij het invullen van jouw gegevens? Geen probleem! Stuur een e-mail naar het secretariaat, dan lossen wij het op. Doe dit via de website. Voor meer informatie: Annuleren of wijzigen

- Je kunt jouw inschrijving altijd controleren via de controlefunctie op Controle Inschrijven.nl

- Bij inschrijving na 30 mei 2024 krijg je een startnummer zonder voornaam. Deelnemers die na 30 mei 2024 inschrijven moeten het startnummer ook zelf afhalen bij het wedstrijdsecretariaat op 22 en/of 23 juni 2024. Bij de wandeltochten zijn er géén startnummers.

Ook dit jaar ondersteunt de Halve Marathon van Roosendaal een Goed Doel .
Het is deze keer Stichting Leergeld Roosendaal die zich ten doel stelt kinderen te helpen die essentiële schoolspullen niet kunnen kopen (LeergeldRoosendaal). Via het inschrijfformulier is het mogelijk om vrijwillig een donatie te doen.

Let op:

Door in te schrijven als deelnemer aan de Halve Marathon van Roosendaal verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement. Deze staan vermeld op de website van de Halve Marathon van Roosendaal. Lees de Voorwaarden. Bij 15 jaar of jonger moet er toestemming verleend zijn door ouders/voogd om in te schrijven.

De inschrijvingen van leerlingen van KPO scholen en OBO scholen en Kroevendonk in Roosendaal die willen deelnemen aan de Kidsrun Roosendaal, worden geregeld via de scholen. Dus in dat geval niet inschrijven via dit formulier. Leerlingen van andere basisscholen kunnen dit formulier uiteraard wel gebruiken. Informeer voor de zekerheid eerst op school of er daar ingeschreven kan worden.

Voor het wandelen/nordiccen met een familie/groep/instelling/bedrijf schrijft alleen de leider 1x in bij het onderdeel Wandel/Nordic Familie of Groep 7km-10km-25km.

Deelnemers aan de Bedrijvenloop schrijven in via de contactpersoon van hun bedrijf of organisatie. Dus niet via dit formulier.


Dit jubileum loopshirt kan bij onderstaande webshop besteld worden.
Website bestellen Loopshirt

Speciaal voor inschrijven door THOR-leden: Alle THOR-leden recreatie&wandel&nordic vullen in -> Vereniging = THOR en nummer = 99999

THOR-wedstrijdatleten vullen hun AU-licentienummer in.

Kies hieronder het onderdeel waarvoor je wilt inschrijven.
Onderdeel - afstand
Onderdeel *
Akkoordverklaring Algemene Voorwaarden
© 2024 Inschrijven.nl