Inschrijfformulier
Engelenrun 23 juni 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 16 juni 2024 23:59 uur .

WELKOM BIJ DE ENGELENRUN!
Als je je hebt ingeschreven voor 16 juni 2024 krijg je een startnummer op naam. Natuurlijk is er ook dit jaar weer tijdsregistratie, veel muziek en voldoende waterposten onderweg. Daarnaast ontvang je een flesje sportdrank en fruit bij de finish. Voor de deelnemende jeugd is er een gezonde snack en een drankje bij de finish.
Ook dit jaar ontvang je bij je startbewijs een consumptiebon om na afloop, onder het genot van een drankje, nog even na te genieten van je prestatie.
Natuurlijk zorgen wij voor een gezellige afterparty voor alle aanwezigen.
De deelnemers aan de Young Talent Run ontvangen bij het tonen van hun startbewijs een ijsje om na al het rennen even lekker af te koelen.

Onze stersponsor EJP Financial Astronauts maakt het mogelijk dat dit jaar wederom de deelnemers aan de Young Talent Run gratis kunnen meedoen. Let op! De Young Talent Run is ieder jaar vol. Schrijf je kind dus tijdig in zodat je zeker bent van deelname aan de Young Talent Run. Als je kind alsnog niet mee kan doen dan vragen we je dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Deelname aan het Evenement staat alleen open voor hardlopers. Het is, in het kader van de veiligheid, niet toegestaan aan het reguliere evenement deel te nemen per rolstoel, wheeler, met buggy, hond etc

Onze start-finish locatie op het Engelerpark is voorzien van kleedruimtes met douches. Er is een bewaakte garderobe aanwezig. Gebruik maken van de garderobe is geheel voor eigen risico.

Je kan vanaf dit jaar bij de Engelenrun meerdere personen inschrijven en in 1 keer afrekenen, wel zo gemakkelijk! Dit kan via de knop deelnemer toevoegen.
Let wel op: Een collectieve inschrijving moet binnen 15 minuten worden afgerond.

Algemene voorwaarden
Door het verzenden van het inschrijfformulier verklaart u kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden zoals vermeld op www.engelenrun.nl en op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid deel te nemen aan de Engelenrun.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl