Inschrijfformulier
MudRun Oosterzee - EasterSimmer 13 juli 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord

Op 13 juli vindt tijdens EasterSimmer de 'Mud Run' plaats.

Inschrijven kan in 3 categorieën:

- Mud Run Recreatief - voor deelnemers vanaf 12 jaar - keus 6 km (licht) of 9 km (zwaar) à € 17,50. Vooraf hoef je geen keus te maken welke route je loopt. Onderweg kan je kiezen voor de variant licht (6 km) of zwaar (9 km). Zwaar adviseren wij alleen voor de getrainde runners.
- Ouder Kind Run - voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar die samen met hun ouder de Mud Run Recreatief willen volbrengen - 6 km (licht). Let op: t.b.v. het inschrijven is het alleen nodig om de naam en geboortedata van het kind in te geven, à € 30,00 voor 2 personen.
- Minions Run - voor deelnemers in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar (ca 2,5 km) à € 10,00.

Wanneer je je inschrijft, ga je er mee akkoord dat je deelneemt op eigen risico. Het is verplicht om in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Ben je niet in het bezit van een zwemdiploma, dan mag je alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene en je dient een zwemvest te dragen.

Alle deelnemers krijgen een T-shirt t.b.v. de Run. De maatvoering is afwijkend aan de Nederlandse maten. De shirts zijn over het algemeen aan de voorzijde 6 centimeter korter. Tijdens uw inschrijving dient u de maat te kiezen, u vindt daar dan ook een tabel met de maatvoering die wij adviseren.
Daarnaast is er voor de minions nog een aandenken wanneer zij de run volbrengen.

Voor meer informatie check ook onze website: www.mudrunoosterzee.nl of onze facebookpagina.

U kunt inschrijven tot en met 1 juni 2024 (maar vol=vol).

Het is overigens mogelijk om collectief in te schrijven. Dit werkt als volgt:
Voor de betaalstap zit een extra knop in het inschrijfformulier met de tekst 'Deelnemer toevoegen'. Na het drukken op deze knop komt de inschrijver weer bij stap 1 van het formulier terecht en kan zo nog meer mensen invoeren. Men kan voor verschillende onderdelen inschrijven.
Na het invoeren van de laatste deelnemer kan men betalen en na een succesvolle betaling worden de inschrijvingen bevestigd. Het is wel van belang een inschrijving van meerdere deelnemers binnen 15 minuten af te ronden. Wil je graag samen met iemand starten? Wij kunnen niets garanderen, maar proberen er op basis van het huisadres wel zoveel mogelijk rekening mee te houden, geef dus bij voorkeur hetzelfde adres in.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl