Inschrijfformulier
Veluwezoom Trail & Walk 14 juli 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom, leuk dat je mogelijk gaat inschrijven voor één van de Trailrun & Walk afstanden tijdens de 14e editie van de Veluwezoomtrail op 14 juli 2024, georganiseerd door Cairn Trails & Adventures.

Zoals bekend is het terreinbeheer van Natuurmonumenten er logisch op gericht rust te creëren tijdens de toch all drukke zomermaanden. Natuurlijk een schok geen Festival meer te mogen organiseren in Juli. Maar vindingrijk als we zijn hebben we voor 2024 een 1-daagse Zomer- én een 2-daagse Wintereditie Veluwezoomtrail! Ook dit jaar zullen wij er alles aan doen deze 14e editie met de toestemming van de terreinbeheerders door te laten gaan. Dit jaar in de zomer echter geen meerdaags Trail Festival, maar een sportieve gezellige zondag op 14 juli met Start en Finish bij de Veluwse Poort in Dieren; met zoals je van ons gewend bent, voor ieder wat wils, welliswaar kortere routes, maar daardoor niet minder zwaar en afwisselend. Wij hebben ervoor gekozen de drukte wat te spreiden, en daarom 's ochtends en 's middags de starts te laten plaatsvinden.Niet te vergeten, de jeugd heeft de toekomst, dus de allerkleinsten kunnen meedoen aan de stoere Steenmannetjes Kids Trails. Dus we hebben een parcours voor jong- en oud over diverse afstanden om te kunnen genieten van onze sport op en over het grootste aaneengesloten natuurgebied van ons land. Je vindt er alles; single tracks, heide, bos, indrukwekkende vergezichten maar vooral veel, heel veel klimmen & dalen.

Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij uitstekend gemarkeerde routes met energierijke voedingsposten tijdens de wedstrijd en aan de finish, uitdagende routes, tijdsregistratie, professionele fotografie en uiteraard ontvangen alle deelnemers ook deze editie van de Veluwezoom Trail een waardevolle herinnering voor hun geleverde prestatie.Er is een WALK 15 en 24 km voor wandelaars en slow- en trailrunners die een ruimer gestelde tijdslimiet comfortabel vinden. #slowrunning

ALLE ROUTES ZIJN 100% VOLLEDIG GEMARKEERD

PROGRAMMA

Zondag:
Ochtend:
7 km Trail: 9:00uur
15 km Trail: 9:15uur
24 km Trail: 8:30uur

7 en 15 km WALK: start tussen 9:15 - 11:00uur
24km WALK: start tussen 9:15 - 10:00uur

KIDSTrail:
Kids t/m 7 jr: 11:30uur
Kids 8 t/m 12jr: 11:45uur

Middag:
7 km Trail: 13:30uur
15 km Trail: 13:00uur
24 km Trail: 12:30uur

Wil je je voor 2 afstanden inschrijven, dat kan. Stuur ons dan een mail met je eerste inschrijfbevestiging en je ontvangt een code voor 30% korting op jouw 2e afstand. (deze code is éénmalig te gebruiken, niet overdraagbaar en alleen van toepassing op jezelf)

Onze Gastheer van het evenement de Veluwse Poort biedt onze deelnemers een mooie korting bij overnachtingen in de knusse Finse Country Cottages van 10% korting bij reserveren voor het Veluwezoom Trail Weekend. Dit gaat alleen telefonisch of via mail: info@veluwsepoort.nl

Dringend verzoek aan alle deelnemers het mobiele nummer te vermelden bij inschrijving. Tijdens de wedstrijd kan dit doeltreffend werken voor organisatie en EHBO.

Veluwezoom Trail is een evenement van Cairn Trails & Adventures

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen.

Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring alg. voorwaarden
© 2024 Inschrijven.nl