Inschrijfformulier
Tally's Memorial Run 19 juli 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Op 17 juli 2024 is het tien jaar geleden dat Tallander omkwam bij de aanslag op het vliegtuig met vluchtnummer MH17. Om Tallander in herinnering te houden en om anderen en onszelf te inspireren tot het verleggen van grenzen met sportieve daden, willen we samen gaan hardlopen. En wel op 19 juli 2024.

Het parcours van Tally’s Memorial Run is op zijn favoriete hardlooprondje, in de buurt van zijn geboortedorp Brummen. Daar trainde hij om na zijn vakantie op Bali in juli 2014 namens Nederland mee te doen aan de Olympische Spelen voor strijdkrachten in Zuid-Korea.

Stichting Hulphonden
Om de avond extra speciaal te maken, willen we proberen om geld op te halen voor hetzelfde doel als waar Tallander zich voor inzette tijdens de jaarlijkse Grebbeberg Masters. Het gaat om de Stichting Hulphonden, die honden opleidt om het leven van militairen met posttraumatische stressstoornis (PTSS) makkelijker te maken.

Deze honden zorgen voor afleiding, structuur en motiveren beweging. En wanneer stress de kop opsteekt, zijn ze als een beschermend schild tussen hun baasje en de buitenwereld. Ze wekken hun baasje zelfs bij de eerste tekenen van nachtmerries om herbelevingen te voorkomen.

Kun je er niet bij zijn of om een andere reden niet lopen, maar wil je wel aan de actie bijdragen? Dat is natuurlijk ook erg mooi. Dat kan via deze link: https://www.helphulphond.nl/fundraisers/familie-niewold

Run van 5 of 10 km
We hopen dat jullie hier bij willen zijn, op vrijdagavond 19 juli. De deelnemers aan de 10 km starten om 20.00 uur, de 5 km start 20 minuten later, zodat iedereen ongeveer tegelijkertijd kan finishen. De start is bij de Zorgboerderij Cortenoever aan de Piepenbeltweg 27 in Brummen.

De 10 km-lopers maken 2 rondjes om de afstand te volbrengen. Na afloop is er ruimte om een droog shirt aan te doen en onder het genot van een welverdiend drankje herinneringen aan Tallander op te halen en te delen.

Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl