Inschrijfformulier
Waadhoeke Fietstocht 7 september 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Leuk dat je mee wilt doen met Waadhoeke Fietstocht!

Je kunt je tot en met 5 september 2024 inschrijven voor één van de afstanden (27, 47*, 67 of 120 km) van de Waadhoeke Fietstocht of ons nieuwe onderdeel, de 5 km Waadzoeker Kidstocht. Het inschrijfgeld bedraagt € 11,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen voor € 5,50 per kind deelnemen. De Waadzoeker Kidstocht kost € 2,50 voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor het inschrijfgeld krijg je voor de start gratis een kopje koffie/thee met een lokale lekkernij. Alle routes, behalve de Waadzoeker Kidstocht, komen langs diverse rustposten waar ook een gratis drankje en iets lekkers voor je klaar staat. De langste route kent nog een extra pleisterplaats waar je koffie en een lekkernij krijgt en je gratis je bidon kunt vullen met sportdrank. Alle routes eindigen op It Sjûkelân waar het eerste drankje voor onze rekening is!

*LET OP: De meest populaire afstand (47 km) wordt dit jaar in twee richtingen afgelegd. Als je kiest voor afstand 47A ga je eerst ‘om de zuid’ en verken je eerst de zuidkant van het Van Harinxmakanaal waarna je met de fietspont het kanaal oversteekt om daarna de noordkant te ontdekken. Kies je voor afstand 47B, dan fiets je de route andersom en ga je als eerste 'om de noord'. Er is hiervoor gekozen om de capaciteit van de fietspont zo efficiënt mogelijk te benutten en de eventuele wachttijden te verkorten.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je na inschrijving toch niet mee kunt doen of dat de organisatie door overmacht moet besluiten het evenement te annuleren. In beide gevallen vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl