Inschrijfformulier
KLG Parelrun 8 september 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Na 6 succesvolle edities organiseert AV DES op 8 september 2024 de 7e editie van de KLG Parelrun. Dit evenement biedt een uitdaging voor iedereen, jong of oud, ervaren of onervaren. Bij de KLG Parelrun kun je de afstand kiezen die het beste bij je past: een trimloop van 5 of 10 km, of een wedstrijd van 15 km.

Sinds vorig jaar is de KLG Parelrun uitgebreid met twee nieuwe onderdelen: sportievelingen in een rolstoel kunnen de 5 of 10 km afleggen, en er is een 3 x 5 km estafette met wisselpunten op de 15 km route. Dit jaar is ook de MERAS Neurorun toegevoegd, waarbij iedereen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) op zijn of haar manier de 650 meter kan afleggen. (Zie voor meer informatie https://www.parelrun.nl )

Niet alleen voor volwassenen biedt de KLG Parelrun een mooie uitdaging. Voor de start van de lange afstanden vindt de SterrenStrand Kidsrun plaats. De school die, in verhouding tot haar grootte, de meeste deelnemers weet te verzamelen, zal de felbegeerde schoolbokaal in ontvangst mogen nemen en zich de sportiefste basisschool van de hele regio mogen noemen.

U kunt voorinschrijven tot en met 5 september 2024. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl