Inschrijfformulier
De BraassemerBukkersgat Marathon 14 september 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Dubbel feest in de Veen
Schrijf je in voor de gezelligste marathon van Nederland, georganiseerd door LV Plantaris uit Roelofarendsveen. 42,2 kilometers feest langs de kant. De 18 rondjes van 2,3 km kun je alleen of met een team van 4 lopers afleggen. De 21e One en Only gaat weer over een uniek parcours in "de Veen" en is de aanloop tot een hevige kermis-feestweek. Thema dit jaar: De tuinders uit de Veen hebben hun land verkocht aan Het Braassemerland. Ze zijn klaar met het harde werken. Geen overall meer, maar een kleurig feestpak bij Opposuits. De Veen wordt omgedoopt tot 't BBukkersgat. We gaan carnaval vieren tijdens het openingsfeestje van de kermisweek in: "De BraassemerBukkersgat Marathon".

Wil je met je team meedingen naar de verkleedprijs, trek je kleurigste pak aan en sluit aan in de polonaise.

Je kunt inschrijven vanaf 12 april 19:00 uur tot en met 11 september, tenzij inschrijving eerder vol is (estafette bij 125 teams; individuele marathon 50). Inschrijfgeld marathon € 20; estafette € 50.

Inmiddels zijn 125 teams ingeschreven. In het verleden hebben we elk jaar afzeggingen gehad. Mocht je op een wachtlijst willen staan om een afzegging over te nemen, vul dan het formulier in via bijgaande link:
http://home.hccnet.nl/j.c.p.vesseur/Inschrijving/inschrijving reserve BBG.html. Zie ook de link op de website.

Minimum leeftijd 16 jaar. Lees verder alle spelregels op de website.
Contact na inschrijving verloopt via de webmaster: zie ook de website.
https://oneenonly.nl/OO2024BBG/

Betaling via Ideal. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Onderdeel estafette-marathon voor teams
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl