Inschrijfformulier
Vallei Trailrun 21 september 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Genieten van prachtige, veelal onverharde routes door de duinen van Den Helder. Met schitterende vergezichten en lopen op je eigen tempo zonder enige druk van tijdregistratie.

In samenwerking met het bezoekerscentrum 'De Helderse Vallei' organiseert SV Noordkop Atletiek dit jaar wederom deze door onze deelnemers zeer gewaardeerde Trailrun.
Vanaf 09.15u kunnen de startnummers worden afgehaald in of bij het gebouw van het bezoekerscentrum 'De Helderse Vallei', hier kun je ook een tas met je spullen achtergelaten. Doordat alle afstanden een eigen starttijd hebben hoef je niet (lang) in de rij te staan voor je nummer.

De start/finish is in het Amfitheater naast het bezoekerscentrum. Bij binnenkomst graag uw startnummer inruilen tegen een herinnering zodat wij beeld houden bij wie er nog onderweg zijn. Vooraf aan elke start zullen de laatste bijzonderheden nog verteld worden.

U kunt alleen inschrijven tot en met 18 september 2024 bij inschrijven.nl. Inschrijven op de dag zelf is niet meer mogelijk, met uitzondering van de kidsrun.
Als u collectief inschrijft houdt u er dan rekening mee dat u de inschrijving binnen 15 minuten moet hebben afgerond.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl