Inschrijfformulier
Raamvallei Duomarathon 22 september 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Vol trots presenteren wij de 8e editie van de Raamvallei Duomarathon, op zondag 22 september 2024 om 10:00 uur!! We nodigen je van harte uit om je samen met je duomaatje in te schrijven!

Deze Brabantse Duomarathon is een beleving van +/- 42,5 kilometer door de Verborgen Raamvallei, die wordt afgelegd door duo’s met 1 mountainbike, waarbij men elkaar afwisselt.
Er is geen tijdswaarneming want het gaat om een zintuig prikkelende beleving van het gebied, waarbij de deelnemers de prachtige natuur en cultuur van de Verborgen Raamvallei ervaren gecombineerd met een sportieve prestatie.

Om de 5 á 7 kilometer is er een smikkelplatske op een prachtige toeristisch-cultuurhistorische locatie, waar deelnemers kunnen genieten van smaakvolle streekproducten en gezellige, streekeigen tradities en entertainment.
De Raamvallei Duomarathon is met recht een recreatieve-culturele beproeving: sportief, zintuig prikkelend, toeristisch en smaakvol!

Inschrijven kan tot en met 1 september 2024. Maar let op VOL = VOL!

Verhindering of afzegging mét restitutie van het inschrijfbedrag is niet mogelijk.
Wel bestaat de mogelijkheid om de inschrijving over te dragen aan een vervanger-/ster. Mits dit wordt gemeld bij de organisatie, onder vermelding van volledige persoonsgegevens van de vervanger/-ster.

Kijk op onze website voor meer informatie, het reglement, privacybeleid en antwoorden op veel gestelde vragen. www.raamvalleiduomarathon.nl

We zien jullie graag aan de start verschijnen!!Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl