Inschrijfformulier
Veluwepoort - najaarseditie 12 oktober 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Je kunt inschrijven tot vrijdag 11 oktober 2024 18:00 uur.


Mis dit fantastische hardloopevenement niet! Met slechts 225 beschikbare startnummers is de Veluwepoortloop een gezellig en al jaren goed verzorgd evenement waar je de kans hebt om deel te nemen aan een unieke hardloopervaring in het landelijke buitengebied van Nijkerk.

Ben je een echte tijdvreter of loop je meer op je eigen tempo? Schrijf je nu in voor de 5 km of 10 km en zorg ervoor dat je een plekje hebt aan de startlijn. Wees er snel bij, want er is geen mogelijkheid voor na-inschrijving! De inschrijving sluit op vrijdag 11 oktober 2024 om 18:00 uur of eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Vul het inschrijfformulier in en sta klaar om de uitdaging aan te gaan. Zorg ervoor dat je alle verplichte velden markeert met een * voor een vlotte inschrijving.

Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een onvergetelijke hardloopervaring bij de Veluwepoortloop in Nijkerk. We zien je aan de startlijn!


BELANGRIJK:

Door je in te schrijven voor dit loopevenement geef je automatisch toestemming voor het publiceren van je voornaam, achternaam, woonplaats en leeftijdscategorie op uitslagen.nl en hardloopuitslagen.nl. Overige opgegeven persoonsgegevens worden niet gepubliceerd. Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden. Het opgegeven e-mailadres zal worden gebruikt om je op de hoogte te brengen van de evenementen die georganiseerd worden door de Atletiek Vereniging Nijkerk (maximaal vijf e-mails per jaar). Mocht je deze e-mails niet willen ontvangen, stuur dan een mail naar veluwepoortloop@avnijkerk.nl om je af te melden hiervoor.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2024 Inschrijven.nl