Inschrijfformulier
Tussen Slik en Zand 19 oktober 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom, wat leuk dat je je mogelijk gaat inschrijven voor de 13e editie van Tussen Slik en Zand 2024. Dit jaar ook weer een editie met een 35 km wandeltocht erbij!

Wij, 4Ameland, zijn trots dit te mogen organiseren voor jou!Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een sportief weekend wandelen en GENIETEN op Wadden diamant Ameland. Een gezellig weekendje wég voor het hele gezin of jouw vrienden/-innen groep. Een wandelroute met verzorgingsposten, professionele fotografie en aan de finish worden deelnemers beloond met een waardevolle herinnering.INSCHRIJVING BETREFT STARTBEWIJS EXLUSIEF BOOTKAARTJE.
Je dient zelf je overtocht te boeken op een door jou vastgesteld tijdstip en datum! Zo ben je verzekerd van een plek aan boord, en door online reserveren vermijd je wachtrijen, zo geeft WPD aan. Wij vinden het jammer dit te moeten mededelen en betreuren dat wij niet meer de service van een all-in ticket kunnen leveren.
Reserveren gaat via: https://www.wpd.nl/ameland/veerdienst/Met de inschrijving voor Tussen Slik en Zand 2024 gaat u akkoord met de voorwaarden van inschrijven en algemene voorwaarden zoals weergegeven op de website..
Route 11, 18, 25 of 35 km
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl