Inschrijfformulier
Bosloop Malden 3 november 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord

De Bosloop Malden is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement in de bossen rond Malden. Dit evenement vindt altijd plaats op de eerste zondag van november.
De afstanden zijn 500m (Bambinoloop) 2 - 5 - 10 en 15 kilometer.

Voor het eerst in 2024 kunt u, bijvoorbeeld met het gehele gezin of met uw wandelgroep, meedoen aan onze Bosloop Malden Wandeltocht. Afstanden van 3km, 5km, 7,5km en 10km zijn uitgezet in Heumensoord.

N.B. Speciaal voor de leerlingen van de basisscholen binnen de gemeente Heumen is er de MTM Kidsrun om de Scholenbokaal.
Kinderen die niet in de Gemeente Heumen op een basisschool zitten gaan op deze pagina door met de inschrijving.

NIEUW: De Hoeman van Heumen:
Loop naast de Bosloop Malden ook de Uiterwaarden Run Nederasselt (29-09-2024). Word jij de ultieme Hoeman van Heumen in 2024? Treed in de voetsporen van de legendarische Hoemannen die eeuwen geleden de uiterwaarden en bossen van Heumen hebben doorkruist. Er wordt zelfs beweerd dat de naam van de gemeente Heumen van Hoeman is afgeleid. Nu is het jouw kans om hun erfenis voort te zetten! Ontdek Heumen's erfgoed terwijl je deelneemt aan zowel de mooie verharde Uiterwaarden Run Nederasselt als de uitdagende onverharde Bosloop in Malden. Als je aan het combiklassement van beide hardloopwedstrijden meedoet, strijd je mee met de nieuwe generatie Hoemannen voor de titel van 'Hoeman van Heumen 2024'! Als beloning voor je veelzijdigheid, moed en doorzettingsvermogen ontvang je niet alleen korting op het inschrijfgeld, maar ook een leuk aandenken. De 'Hoeman van Heumen' is uiteraard niet alleen voor mannen, maar voor iedereen die deze uitdaging aan durft te gaan.

Wedstrijden:
- Uiterwaarden Run Nederasselt, zondag 29-09-2024 (www.nederasseltgezond.nl)
- Bosloop Malden, zondag 03-11-2024

Voorinschrijven voor de Uiterwaarden Run Nederasselt kan tot en met 15 september 2024.
Op de dag zelf inschrijven kan tot 15 minuten voor de aanvang.

Na je deelname aan de Uiterwaarden Run Nederasselt ontvang je een kortingscode waarmee je tegen gereduceerd tarief kan inschrijven voor de Bosloop Malden.

Team samenstelling
Het is ook mogelijk om aan Bosloop Malden als team mee te doen. Een team bestaat uit minimaal 5 lopers/loopsters. De 4 beste prestaties bepalen de klassering. Elk teamlid krijgt een 'gewogen' score. Deze houdt rekening met het geslacht en de leeftijd van de teamleden. Er zijn geen extra kosten aan het teamklassement verbonden.
Teamscore
Klik hier voor meer informatie over de score.


N.B.
Inschrijven van de leerlingen van Heumense Basisscholen aan de Kidsrun van de Bosloop Malden om de Scholenbokaal moet via een ander formulier. Voor hen is de deelname kostenloos.
Druk daartoe op de knop.Inschrijven Kidsrun Bosloop Malden via deze knop


Om in te schrijven als Team of individueel gaat u hieronder verder.

U kunt voorinschrijven tot en met 1 november 2024.
Indien het maximum aantal deelnemers voor een afstand is bereikt sluit de inschrijving voor die afstand.
Weer er dus snel bij.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Meer info: Bosloop Malden
Onderdeel
Onderdeel *
© 2024 Inschrijven.nl