Inschrijfformulier
Ameland Adventurerun 14 december 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Welkom, wat leuk dat je je mogelijk gaat inschrijven voor de extra feestelijke editie van de Ameland Adventure Run. Op zaterdag 14 december 2024 vieren we namelijk het 20 jarig Jubileum van deze mooie run op Waddendiamant Ameland. Daar wil je toch bij zijn!?

Wij, van 4Ameland, zijn trots dit te mogen organiseren voor jou!We bieden jou een sfeervol sportweekend met voor het hele gezin, jouw familie, loop- en/of vriendengroep. Een unieke gelegenheid om alvast in Kerststemming te komen.
Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een sportief weekend hardlopen voor ieder niveau, van recreant tot ervaren wedstrijdloper. Een wedstrijd parcours met verzorgingsposten, tijdsregistratie, professionele fotografie en aan de finish worden deelnemers beloond met een waardevolle herinnering.

INSCHRIJVING BETREFT STARTBEWIJS EXLUSIEF BOOTKAARTJE.
Je dient zelf je overtocht te boeken op een door jou vastgesteld tijdstip en datum! Zo ben je verzekerd van een plek aan boord, en door online reserveren vermijd je wachtrijen, zo geeft WPD aan. Wij vinden het jammer dit te moeten mededelen en betreuren dat wij niet meer de service van een all-in ticket kunnen leveren. Reserveren gaat via: https://www.wpd.nl/ameland/veerdienst/Collectief aanmelden is ook dit jaar mogelijk

Je kan via dit inschrijfformulier ook het speciaal voor deze 20ste Editie ontworpen exclusive Ameland Adventurerun shirt 2024 bestellen; slim fit Dames en Heren pasvorm. Je kan dit aangeven op formulier bij 'stap 3'. De kosten zijn € 18,50.Deelnemers van de Eilandverhuur Kidsrun krijgen in samenwerking met de hoofdsponsor 'Eilandverhuur' een shirt bij het afhalen van het startnummer op Ameland.

Deelnemers die zich voor 9 november inschrijven krijgen naamvermelding op hun startnummer.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl