Inschrijfformulier
Safari Run 29 januari 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 28 januari 2017. U kunt alleen door middel van voorinschrijving deelnemen aan de Safari Run. Er is op de dag zelf dus GEEN na-inschrijving mogelijk.

We hanteren een limiet voor de 5K Leeuwinnenloop, de 5K Leeuwenloop en de 10K Buffelloop van 300 deelnemers ieder. Voor de Pandaloop en de Welpenloop, de jeugdlopen, geldt een limiet van 200 deelnemers ieder.

De deelname aan de Safari Run gekoppeld is inclusief een gratis toegangskaartje voor Burgers' Zoo. Als u na afloop niet naar de dierentuin wilt, geldt een minderprijs op het inschrijfgeld. U kunt dit aanvinken in het derde scherm.
Op het inschrijfformulier kunt u extra gereduceerde entreebewijzen voor Burgers' Zoo bestellen voor uw supporters 14,- per stuk. Maximaal 4 per inschrijver. Bent u houder van een jaarkaart van Burgers' Zoo, dan kunt u inschrijven zonder toegangskaart. U krijgt van 4,- korting op het inschrijfgeld. U hebt recht op deze korting als u uw kaartnummer van Burgers' Zoo invult op het inschrijfformulier.
Kinderen die meedoen aan de jeugdlopen krijgen bovendien een tegoedbon voor een gratis pannenkoek bij 't Pannekoekhuis in Schaarsbergen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Onderdeel
Onderdeel *


© 2017 www.inschrijven.nl