Inschrijfformulier
Brabantse Wal Marathon 11 juni 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 1 juni 2017.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Ook dit jaar zullen start en finish plaats vinden op de atletiekbaan van AV SPADO op sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom. De parkoersen van alle afstanden worden momenteel herzien om zoveel mogelijk “groen” in de loop op te nemen. Met name de 5 en 10 km zullen over een nieuw parkoers worden afgelegd.

U heeft verderop in dit formulier uw IBAN Bankrekeningnummer en eventueel uw BIC code nodig. Uw inschrijving is definitief zodra wij het geld van uw rekening hebben kunnen incasseren.

Dit jaar zullen wij lopen met chips in het startnummer dus is opgave van uw loopchipnummer niet meer van toepassing. Gezien de geringe belangstelling voor de loopshirts zullen er dit jaar ook geen shirts meer te koop worden aangeboden.

Wij hanteren een minimumleeftijd voor de marathon van 18 jaar. Voor de overige afstanden hanteren wij adviesleeftijden van 16 jaar voor de halve marathon, 12 jaar voor de 10 kilometer en 8 jaar voor de 5 kilometer. De kidsrun staat open voor iedereen.

Wij bevelen van harte onze goede doelen aan en hopen dat u een bijdrage wil doneren. Dit jaar kunt u een keuze maken tussen Fight Cancer of een donatie voor het Jeugdsportfonds. Meer informatie op de websites: www.fightcancer.nl of www.debrabantsewalmarathon.nl.

Spadoleden krijgen tot 1 mei 2017 een korting van 50% op het inschrijfgeld. Uw lidmaatschapnummer vind u terug in de ledenadministratie. Vanaf 1 mei 2017 wordt het normale inschrijfgeld in rekening gebracht.

Onderdeel
Onderdeel *


© 2017 www.inschrijven.nl