Inschrijfformulier
Clinic 4 Mijl van Sneek / Starteiland Run 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


Via dit inschrijfformulier kun je je opgeven voor de trainings clinic die wordt georganiseerd door atletiekvereniging AV Horror ter voorbereiding op de vijfde editie van de 4 mijl van Sneek op zondag 14 mei 2017 en /of de Starteilandrun op 23 juni.

We starten vanaf nul. Dat wil zeggen we beginnen met lopers die geen of weinig hardloopervaring hebben.

Het begeleidingsteam van av Horror bestaat uit Irene Bok-Loen en Theo Huitinga.

De trainingen bestaan uit intervaltrainingen op maandagavond van 18.30 tot 19.30 en duurlopen op de zaterdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur.
Irene verzorgt de interval op de maandagavond en Theo doet de trainingen op zaterdag.
Op woensdagavond van18.30 tot 19.30 is er gelegenheid om met de reguliere recreantentraining mee te trainen. Deze training wordt door Theo gegeven.

Op zaterdag 18 februari is er een informatiebijeenkomst over de clinic. Deze wordt gehouden in de kantine van av Horror om 11.00 uur. Neem je trainingskleding mee, dan kun je na de informatiebijeenkomst al de eerste rondjes lopen.

Er kan eventueel op ieder gewenst later moment worden ingestroomd.

De kosten voor deze clinic zijn 27,50. Naast de gezellige trainingen krijg je ook een fraai t-shirt van Sportwinkel A.P. van der Feer uit Bolsward.

Bij dit bedrag is de inschrijving voor de 4 mijl of Starteilandrun zelf niet inbegrepen. Dat moet je zelf doen via www.4mijlvansneek.nl of www.mar-athon.nl.

Veel succes en plezier !

Onderdeel
Onderdeel *


© 2017 www.inschrijven.nl