Inschrijfformulier
Scholten Awater Bedrijvenloop 7km 18 november 2017

Stap
1 van 8

Voorwoord
Welkom bij de individuele inschrijving voor de Scholten Awater Bedrijvenloop 2017. Dit inschrijfformulier is voor bedrijvenlopers, in bezit van een teamcode (4 cijfers) aan de 7 km en woonachtig Nederland en in het bezit van een Nederlands bankrekeningnummer.

Schrijf je in met de teamcode die je van je teamleider hebt gekregen.

Ben je al individueel ingeschreven en wil je nu deelnemen in een team, schrijf je dan niet opnieuw in, maar stuur een e-mail met vermelding van je referentiecode en je teamcode naar maarten.krol@zevenheuvelenloop.nl.

Wijziging
Ben je al ingeschreven, maar wil je een wijziging aanbrengen in je inschrijving, schrijf dan niet opnieuw in, maar stuur een e-mail met vermelding van je referentiecode naar maarten.krol@zevenheuvelenloop.nl.

Controle inschrijving
Mocht je niet meer weten of je je al hebt ingeschreven of mocht je willen nakijken of je inschrijving in de database terecht is gekomen, dan kun je hier in de online database zoeken.Bij de controle zie je alleen de bij de eerste inschrijving opgegeven gegevens. De eventueel later via e-mail doorgegeven wijzigingen, zijn hierin niet verwerkt.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


Onderdeel *


© 2017 www.inschrijven.nl