Inschrijfformulier
44e Februariloop 10 februari 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Door inschrijving is het "Reglement en deelnamevoorwaarden CBFB 2018" voor u van toepassing. Dit document kunt u vinden op www.cbfb.nl (op homepage onder Over CBFB) en is ook aanwezig op het inschrijfbureau.
De voorinschrijving sluit op 9 februari 2018 om 21.00 uur. Op zaterdagmorgen 10-2-'18 is er maar beperkte gelegenheid voor na-inschrijving en dit is duurder (zie www.cbfb.nl). Het inschrijfbureau is bij Boerderij Hoekelum, Edeseweg 122, 6721 KE Bennekom, waar u zaterdagmorgen uw startnummer en chip ophaalt en waar de start en finish zijn.
Er wordt gebruik gemaakt van de tijdregistratie met MYLAPS Championchip. De inschrijfkosten zijn afhankelijk van welke chip u gebruikt. Kijk op www.cbfb.nl/Februariloop bij Inschrijven voor meer informatie over o.a. tijdregistratie, chipsysteem en welke chips worden gebruikt.
Let op: koopt u een groene chip dan ontvangt u deze bij het afhalen van het startnummer. Wilt u een gele chip kopen dan moet u deze eerst bij MYLAPs bestellen (houd rekening met een levertijd van > 1week) voordat u zich hiermee kunt inschrijven.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl