Inschrijfformulier
Seniorendag 22 maart 2018
Stap
1 van 4
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Onderdeel *
Op donderdag 22 maart worden de senioren weer in het zonnetje gezet door de Weir Venloop tijdens de Seniorendag 2018! In samenwerking met KBO Limburg en SOB Venlo staat er een tjokvol actief en informatief programma op de planning rondom het thema beweging. Bovenal zult u tijdens deze ďbeleefdagĒ de hele middag vermaakt worden in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo. Kortom een dag van gezellig samenzijn!Voordat het middagprogramma begint in het Ewals Cargo Care paviljoen heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan ťťn van de ochtendprogrammaís. U heeft bij het ochtendprogramma de keuze uit een bezoek aan het Limburgs Museum, een stadswandeling of een wandeling door het Wilhelminapark en het Rosarium.
Persoonlijke gegevens
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Geboortedatum *
Geslacht * Man   Vrouw
Telefoonnummer
E-mailadres *
E-mailadres (controle) *
KBO-leden
Bent u lid van KBO, vul dan hieronder uw KBO-lidnummer in. KBO-leden ontvangen € 1,- korting op de toegangsprijs, indien het KBO-lidnummer correct wordt ingevuld.

LET OP: vul alleen de laatste 8 cijfers in.

Bent u lid van SOB Venlo, dan ontvangt u op vertoon van uw ledenpas op donderdag 22 maart € 1,- van het inschrijfgeld retour. Meld u hiervoor bij de informatiebalie in het Ewals Cargo Care Paviljoen.
KBO-lidnummer

© 2018 www.inschrijven.nl