Inschrijfformulier
Venloop Wandeltocht 24 maart 2018

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Beste deelnemer,

Met dit inschrijfformulier schrijf je in voor de 6e editie van de Venloop Wandeltocht. Een fantastische route door de natuur, maar natuurlijk ook met de inmiddels onvergetelijke aankomst over de Parade en de finish voor het Limburgs Museum. Je kunt inschrijven voor een wandeltocht van 10, 20, 30 of 40 km. Voor mensen in een rolstoel (en hun mantelzorger/begeleider) organiseren we wederom een rolstoeltocht van 7,5 km.

Schrijf je nu in en informeer je vrienden en kennissen. Je kunt inschrijven tot en met 2 maart 2018. Voor de vier wandelafstanden zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Behalve voor de Venloop Wandeltocht kun je via dit formulier ook al inschrijven voor de oefentochten die we in januari, februari en maart organiseren ter voorbereiding op de Venloop Wandeltocht. Meer informatie over deze oefentochten kun je vinden op http://www.venloop.nl/oefentochten.

Via onze nieuwsbrieven zullen we je informeren over de Venloop Wandeltocht en de oefentochten voorafgaand aan de Venloop Wandeltocht.

Met vriendelijke Venloopgroet,

Wim Lensen
Stichting Venloop

Onderdeel
Onderdeel *


© 2017 www.inschrijven.nl