Inschrijfformulier
Brabantse Wal Marathon 3 juni 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt nu na-inschrijven tot en met 2 juni 2018. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Ook dit jaar zullen start en finish plaats vinden op de atletiekbaan van AV SPADO op sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom. De parkoersen van alle afstanden worden momenteel herzien om zoveel mogelijk “groen” in de loop op te nemen. Bij de hele marathon zal er nog meer "groen" opgenomen worden in het parcours.

U heeft verderop in dit formulier uw IBAN Bankrekeningnummer en eventueel uw BIC code nodig. Uw inschrijving is definitief zodra wij het geld van uw rekening hebben kunnen incasseren.

Dit jaar zullen wij wederom de tijdsregistratie doen met chips in het startnummer.

Wij hanteren een minimumleeftijd voor de marathon van 18 jaar. Voor de overige afstanden hanteren wij adviesleeftijden van 16 jaar voor de halve marathon, 12 jaar voor de 10 kilometer en 8 jaar voor de 5 kilometer. De kidsrun staat open voor iedereen.

Wij bevelen van harte onze goede doelen aan en hopen dat u een bijdrage wil doneren. Dit jaar kunt u een keuze maken tussen Fight Cancer of een donatie voor het Jeugdsportfonds. Meer informatie op de websites: www.fightcancer.nl of www.debrabantsewalmarathon.nl.

Ook Spado-leden betalen bij de na-inschrijving het volledige inschrijfgeld.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl