Inschrijfformulier
Halve Marathon van Roosendaal 24 juni 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


Welkom hardlopers en wandelaars,

NB: Dit inschrijfformulier is uitsluitend bestemd voor deelnemers die geen Nederlands bankrekeningnummer beschikbaar hebben om de betaling via iDeal te verrichten. Kun je wel via iDeal betalen ga dan terug naar het formulier Nederlandse deelnemers.

Het inschrijfgeld wordt betaald via een eenmalige Europese incasso.

De Cloetta Halve Marathon van Roosendaal maakt voor de tijdwaarneming gebruik van een eenmalig bruikbare chip op het startnummer. De chip is op de achterzijde van het startnummer bevestigd en registreert de starttijd en de finishtijd. De chip hoeft na afloop niet ingeleverd te worden. Wandelaars gebruiken geen startnummer.

De volgende richtlijnen gelden voor de voorinschrijving:
- Je kunt voorinschrijven tot en met 22 juni 2018.
- Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
- Je kunt jezelf slechts eenmalig aanmelden per onderdeel. Maak je per ongeluk een fout in jouw gegevens, stuur dan een e-mail naar: wedstrijdsecretariaat@halvemarathonroosendaal.nl zodat aanpassingen kunnen worden gemaakt.
- Je kunt jouw inschrijving altijd controleren via de controlefunctie op www.inschrijven.nl
- Bij inschrijving tot en met 2 juni 2018 krijg je een startnummer met jouw voornaam er op afgedrukt.

Dit jaar ondersteunt de Cloetta Halve Marathon van Roosendaal als goed doel Stichting Paul, die zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten (www.stichtingpaul.nl). Via het inschrijfformulier is het mogelijk om vrijwillig een donatie te doen.

Extra bestellingen
Via het inschrijfformulier kunnen de volgende extra's worden besteld

Medaltime
Ontvang na afloop een gepersonaliseerd plaatje die je achterop jouw medaille kan bevestigen met jouw finishtijd en naam. Dit krijg je per post toegestuurd.

Door in te schrijven als deelnemer aan de Cloetta Halve Marathon van Roosendaal verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement. Deze staan vermeld op de website van de Halve Marathon van Roosendaal.Kies hieronder het onderdeel waarvoor je wilt inschrijven.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl