Inschrijfformulier
Bentinckspark Triatlon 12 oktober 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Sportief Hoogeveen organiseert in samenwerking met ZPC Hoogeveen, WRV de Peddelaars en HAC'63, een 1/16e triatlon. De triatlon wordt georganiseerd voor bedrijven uit de gemeente Hoogeveen. Je kunt zowel individueel als in teamverband (duo of trio) meedoen.
De triatlon vindt plaats op vrijdag 12 oktober 2018, 14.00 uur. De kosten zijn 35 p.p.
Dit is inclusief netwerkborrel, buffetdiner en eventuele trainingen.

Training
Je kunt ter voorbereiding op de triatlon trainingen volgen bij n van bovengenoemde sportverenigingen. Je kunt kiezen uit 6 x zwemmen, 6 x fietsen of 6 x hardlopen. De trainingen vinden plaats op dinsdagavond.
De training start op dinsdag 4 september 2018. Je krijgt hierover nader bericht.

Indien je je aanmeldt voor de training dan verwachten wij dat je ook bij alle trainingen aanwezig bent.

Je kunt voorinschrijven tot en met 1 oktober 2018.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Let op: houd het KvK-nummer bij de hand mocht je je willen inschrijven voor de triatlon.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden:

- De deelnemer gaat akkoord met vermelding in de uitslagen, zowel op het internet als in diverse andere media, van voor- en achternaam, geboortejaar, woonplaats, vereniging, en de naam van het bedrijventeam en de door de organisatie vastgestelde bruto en netto tijden.

- Deelname aan de Bentinckspark triatlon houdt in dat men akkoord gaat met de publicatie van naam, resultaat, foto en video op het internet. Verwijdering uit de uitslagen is dus niet mogelijk.

- De deelnemer heeft bij annulering recht op teruggave van het inschrijfgeld indien zij dit per e-mail (bentinckspark@hoogeveen.nl) vr 14 september 2018 aan de organisatie kenbaar heeft gemaakt.. Bij annulering vanaf 14 september 2018 vindt geen restitutie plaats.

-De deelnemer neemt deel voor eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of beschadigen van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens grove schuld van de organisatie.

© 2018 www.inschrijven.nl