Inschrijfformulier
4Seizoenenwandeling Midden Delfland 14 oktober 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Samen met Vockestaert en Vitesse Delft voor Villa Joep 4 seizoenen de paden op

Drie organisaties: ANV Vockestaert, Vitesse Delft en Villa Joep hebben elkaar gevonden in een bijzonder samenwerkingsverband.

Villa Joep: is een professionele organisatie die neuroblastoom, één van de meest agressieve vormen van kanker die kinderen kan treffen, bestrijdt. Villa Joep zegt pas te stoppen als er een levensreddende therapie is tegen neuroblastoom. Lees meer over Villa Joep en haar missie op de website www.villajoep.nl;

Vitesse Delft is een voetbalclub die vindt dat zij naast het voetballen ook een maatschappelijke taak heeft, die midden in de samenleving wil staan en daar waar nodig wil handelen. De club wil, na overleg met Villa Joep en met de Agrarische Natuurvereniging Vockestaert een wandelproject starten. Zie voor meer informatie over de voetbalclub de site www.vitessedelft.nl;

Vockestaert, formeel de Agrarische Natuurvereniging Vockestaert is een organisatie van meelevende boeren en burgers in en om de gemeente Midden-Delfland die graag zo veel mogelijk mensen wil laten genieten van dit veenweidegebied met haar speciale karakteristieken. Een gebied dat is gelegen te midden van veel grote steden. Zie ook de website van de vereniging www.Vockestaert.nl;

De 4-seizoenenwandeling
Deze drie clubs organiseren samen op zondag 14 oktober 2018 de start van de eerste 4-seizoenenwandeling. 4 seizoenen houdt in dat iedere deelnemer eenmaal in de lente, zomer, herfst en winter een “vaste” route door het gebied loopt. De vier seizoenen kunnen zo met elkaar vergeleken worden om van elk seizoen de specifieke kenmerken van de tijd van het jaar te ontdekken. Wel een vierdaagse maar net even anders.

De afspraak is dat de drie organisaties elk hun best doen deze seizoenenwandeling te promoten en zo gezamenlijk veel wandelaars te trekken. De wandelaars betalen allemaal een vast bedrag om mee te mogen doen. Villa Joep zorgt via haar kanalen voor landelijke bekendheid. Vockestaert zorgt voor i) de wandelingen, ii) een heuse schaapskudde van meer dan 150 schapen, en iii) enkele te bezoeken boerderijen in Midden-Delfland. Vitesse Delft tenslotte regelt de inzet van vrijwilligers en de beschikbaarheid van haar clubhuis om een en ander op de verschillende dagen in goede banen te leiden.

Fijn als je belangstelling toont en wilt inschrijven. Je kunt kiezen uit vier verschillende afstanden: van respectievelijk 5, 10, 20 of 35 kilometer. Starten kan in het clubhuis van Vitesse Delft gelegen in Delft aan de Henk van Riessenlaan 2. Zie voor een routebeschrijving naar het clubhuis de website van de club.

De kosten zijn per wandeling € 8 per deelnemer. Schrijf je tegelijkertijd in voor alle vier de wandelingen dan betaal je slechts € 20. Kinderen onder de tien jaar, betalen, uiteraard wel onder begeleiding niets. De deelnemersbijdragen worden geschonken aan Villa Joep.
Je kunt voorinschrijven tot en met vrijdag 12 oktober 2018. Na deze datum is inschrijven alleen nog mogelijk op de dag zelf en dan zijn de kosten € 8 per wandeling.

De eerste wandeling vindt plaats op zondag 14 oktober. We nemen steeds de zondag die het dichtst bij de 15e van de maand ligt. Op die manier is uit te rekenen dat de tweede wandeling plaatsvindt op zondag 13 januari 2019, de derde wandeling op zondag 14 april 2019 en de laatste wandeling van deze 4seizoenen op zondag 14 juli 2019.
Graag alle velden duidelijk invullen zodat zowel u als wij niet geconfronteerd worden met teleurstellingen.

Veel succes en tot ziens op 14 oktober as.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl