Inschrijfformulier
Stadshagen Run 20 oktober 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


U kunt nu inschrijven voor de volgende onderdelen van de EP StadshagenRun 2018:
Kids Run (800m), 1 Engelse Mijl (1600m), de G-Run (800m), de 5km, de 10km Recreanten en 10km Wedstrijdlopers.
Deelnemers voor de ScholierenRun kunnen alleen via een Teaminschrijving worden ingeschreven.

Inschrijven is mogelijk tot en met 29 september 2018, 18.00 uur, of eerder als het maximaal aantal inschrijving voor een afstand is bereikt.

Indien u recent bij een andere inschrijving al een koopchip heeft aangeschaft en u uw chipnummer nog niet weet, dient u bij onze inschrijving aan te geven, dat u in het bezit bent van een koopchip.
Als chipnummer geeft u in: 1WZTM3X.
Dit is een tijdelijke code.
U dient de organisatie z.s.m. (uiterlijk 29 september 2018, 18.00 uur) uw definitieve chipnummer door te geven.
Ontvangt de organisatie geen definitieve chipnummer, dan vervalt hierdoor de inschrijving en deelname. U ontvangt uw inschrijfgeld niet terug.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Betaling van deelname kan alleen via iDeal.


Tijdregistratie:
Bij de Kids Run, 1 Engelse Mijl en de G-Run zit aan het startnummer de chip voor tijdregistratie bevestigd. Deze chip is voor eenmalig gebruik. Kosten 3,50 euro.

Bij de 5 km, 10 km en ScholierenRun wordt gebruik gemaakt van tijdregistratie met de ChampionChip. Deze chip is al in uw bezit of kunt u bij het inschrijven bij ons kopen. Heeft u een eigen groene ChampionChip, dan zal daarvoor een gebruikersbijdrage worden ge´nd.


Met uw inschrijving gaat u automatisch akkoord dat foto's, gemaakt tijdens het evenement, gebruikt kunnen worden voor publicatiedoeleinden ten behoeve van de StadshagenRun.
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
Ik verklaar op eigen risico en voor eigen verantwoording deel te nemen aan de EP StadshagenRun en ga akkoord met de voorwaarden en verklaar het formulier naar waarheid in te vullen.

© 2018 www.inschrijven.nl